Mülakatlar bugün başlıyor hayırlısıyla..:) Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim..
zigana tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Bende mühendislikten kazandım. Kazananlar kendilerini belirtirlerse kaç kişi olduğunu biliriz. Kazanan arkadaşlara bu sırada mülakatta başarılar
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Bugun de ben aradim baslayan bir arkadasimiz olmus ankara gvsler gelmedi daha dedi.
-
Zaten sınav sonuçları bile mülakata hak kazandınız veya kazanamadınız şeklindeydi. Hiç liste, sıralama felan yoktu..
-
@dididilara Kişinin isim ve soyismimi misyonuna vs. aykırı .:)) Kurum başkanının komisyon kurulunun felan ismi özgeçmişi var.. Yapmayın lütfen.. Bariz belli neden olduğu.. Aslında şu ana kadar girilen sınavlarımda esas soru sayısıyken burada sırf mülakata giriş sayısını artırmak için puan yükselttiler... Kaç kişi 70 soru yaparak giriyo mülakata merak ediyorum..:)
-
@dididilara Sizle bu konuda tartışmak istemiyorum. Eğer isteselerdi tc numarası ile girdiğimiz sayfada sıra numaramızı yazabilirlerdi. Burdaki maksatın kişisel veri korumakla ilgisi olmadığını, bilerek ve isteyerek sıra numaraları verilmediğini kanaatindeyim efendim. Hukukçusunuz sanırım mevzuat felan çok iyiydi tebrik ederim.
-
@fahrenheit neye çalışılıyo ki ..:) Zaten yazılı sınav yaptılar. Gidip 10 dk tanışır çıkarız heralde diye tahmin ediyorum.
zigana tarafından gönderilen son iletiler
-
Açıklanmasına daha 2 ay vardır heralde..:)
-
Ankaradaki bazı personelin gelmiş sanırım
-
Arkadaşlar mühendislik mülakatları başladı mı acaba?
-
Mülakatları hiç sevmiyorum. Bitsede kurtulsak havasındayım varya..:)
-
@mueyyide servis yok ego kartı yüklüyolar.
-
@hegia-sophia gvs si gelenleri baslatiyolar
-
Bugun de ben aradim baslayan bir arkadasimiz olmus ankara gvsler gelmedi daha dedi.
-
Mülakatlar bugün başlıyor hayırlısıyla..:) Mülakata girecek arkadaşlara başarılar dilerim..