Arkadaşlar bedelli askerlik için aradım şubeyi (sınava başvuruda herhangi bir sıkıntı olur mu diye) bedelli askerliğin hiçbir şekilde sorun oluşturmayacağı söylendi. Bilginize.
@ulrich @kiziroğluhey
resentahkik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@legolas anladım teşekkür ederim hocam:) valla ne güzel konuya vakıfsınız o halde başarılar:)
resentahkik tarafından gönderilen son iletiler
-
@legolas anladım teşekkür ederim hocam:) valla ne güzel konuya vakıfsınız o halde başarılar:)
-
@legolas imzalı ve mühürlü değil mi sizlerdeki. Aslı diye ona diyorsunuz ?
-
arkadaslar selam, bir sorum olacak, benim elimde geçtiğimiz yılın transkripti var mezuniyet aşamasında alınmıştı ders sayım için, fakat herhangi bir mühür yada imza yer almıyor bunu bu şekilde teslim etsek problem yaşanır mı? okul kıbrısta ben zonguldak, mail attım faxla yollasınlar diye ona da 50€ istiyorlar. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
-
@fablo görevli sorumu tam olarak sormama bile fırsat vermedi zaten direk bu konuda herhangi bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Tabi siz yine teyit etmek maksatlı arayabilirsiniz.
-
Arkadaşlar bedelli askerlik için aradım şubeyi (sınava başvuruda herhangi bir sıkıntı olur mu diye) bedelli askerliğin hiçbir şekilde sorun oluşturmayacağı söylendi. Bilginize.
@ulrich @kiziroğluhey -
@crdnl84 bende aynı konudan müzdaribim. Aslında ben 4T'nin bu kitaplarını beğendim fakat yeterli midir emin olamadım.