Yaprak döker bir yanımız
Bir yanımız bahar bahçe
mehmetkvl
@mehmetkvl
mehmetkvl tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2019 kpss öncesi banka alım ve sgkdan başka ilan geleceğini düşünmüyorum bende. 2019 Hazırlanmanyı düşünenler ona göre hazırlansın kpss A ya. 85 puanla 6 aydır tek bir kpss ile alakalı sınava giremedim ve halihazırda 6 ay kaldı yeni sınava.
Yeni hazırlanan arkadaşlar kesinlikle yds den 70 ve üstü alıp kpss a danda +90 a oynamalı. Bu süreç bitmeye yüz tutmuş artık ne yazıkki üzgünüm -
BUGÜNLERDE...
Mallarımız arttı, keyfimiz azaldı.
Daha büyük evlerde ama daha küçük ailelerle yaşıyoruz.
Konforumuz arttı ama zamanımız daraldı.
Diplomamız bol ama sağduyumuz azaldı.
Uzmanlıklar arttı ama sorunlar çoğaldı.
İlaçlar çoğaldı ama hastalıklar arttı.
Sorumsuzca para harcıyoruz ama az gülüyoruz.
Akşam geç yatmıyor ama sabah yorgun kalkıyoruz.
Az kitap okuyor ama çok televizyon seyrediyoruz.
Varlığımızı arttırdık ama değerlerimizi yitirdik.
Çok konuşuyor ama az kulak veriyor ve bol yalan söylüyoruz.
Para kazanmayı ögrendik ama yuva kurmayı beceremedik.
Hayata yıllar ekledik ama yıllara hayat katamadık.
Aya kadar gidip dönmeyi biliyoruz ama komşumuza uğramak için karşıya geçmiyoruz.
Uzaya ulaştık ama ruhun derinliklerine gitmiyoruz.
Atomu parçaladık ama önyargılarımızı yıkamadık.
Çok yazıyor ama az gelişiyoruz.
Daha çok plan yapıyor ama daha az sonuç alıyoruz.
Acele etmeyi öğrendik ama sabırlı olmayı öğrenemedik.
Gelirimiz arttı ama karakterimiz zayıfladı.
Tanıdıklarımız çoğaldı ama dostlarımız azaldı.
Çabalarımız arttı ama mutluluklar azaldı.
Bilgisayar ağları kuruyoruz, bilgi otoyolları yaratıyoruz ama kendi aramızda iletişimde zorlanıyoruz.
"Dünya barışı" diyor ama silahlanmada yarışıyoruz!
Daha mutlu olmak için "somurtarak" çalışıyoruz.
Bugünler...
Evlere çift maaşın girdiği ama çiftlerin boşandığı,
güzel evlerin yuva olamadığı,
vitrinlerin dolu ama gönüllerin boş olduğu günler!...
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Beyler kısa zamanda nasıl guy ilanı bekleyebiliyorsunuz hayret ediyorum açıkçası. Sınav öncesi Haziran gibi ilana çıkılırsa çok iyi bir haber olur bence. Ondan önce ilan beklemek gerçekçilikten çok uzak gibi geliyor bana.
-
Bir daha mahalleye gelmedi Müjgan gelemedi,
bizim dar ve eski sokaklara arabası sığmıyormuş dediler.#Sadri Alışık
-
Nerde sevdiklerim, neden aramaz,
Aynada baktığım yüze küskünüm..~ -
Her şeyi al bana beni geri ver
Bir şansım olsun
Başka yer başka zaman
Sensiz ömrüm olsun.. -
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Baraj müfettişlik için oluşturuluyor arkadaşlar. Uzmanlık işi şans işi biraz. Ya Üniversitenin saygınlığına bakılır yada aldığınız puanın yüksekliğine. Sınıf arkadaşım 53 ile uzman oldu İstanbulda, ikametgahı Bursa idi. (Ankara Üni mezunu). Dershanede bir üst sınıf arkadaş ise aöf mezunu olmasına ragmen 85 puan ile iç kontrolör şuan. Kısmet yani biraz. Geçen dönem 100 kişilik müfettişlik alım ilanında sadece 20 kişinin müfettiş olabildiğinden, 400 uzman, 50 kişinin ise kontrolör olduğu söylendi. Bu sene guy ve dguya geçişler düşünüldüğünde hatrı sayılır kişi 657ye geçtiğinde uzman ve kontrolör alımı geçen seneyi bulacağı kanısındayım.. Hayırlı sahurlar
-
Bak güneş batıyor işte bir gün daha yakınız
mehmetkvl tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@aslan-reyiz listede misin hocam sende asil olarak. Umarım hakkında hayırlısı olmuştur
-
@atanacakgiller Sizde haklısınız tabi ki. Benim kastettiğim de ikametgah sorunsalının öncelikli problem olmadığıydı zaten. Başarı her kapıyı açar kanısındayım biraz
-
@kelebekk Bu denli büyük kurumsal şirketlerin sadece İstanbul ikametgahlı olduğu için daha yüksek puan alan başka bir şehirde ikametgahı olan kişiyi eleyeceğini zannetmiyorum, arkadaşlarımda öyle olduğunu söylüyorlar. Önemli olan aldığınız puan veya yapacağınız netler. Yani biz haketmişsek zaten mail gelir, kafası çalışan ve güzel bir eğitim almış insanlara ikametgah dan dolayı mail gelmeme gibi bir durumun söz konusu olduğunu düşünmüyorum açıkcası
-
@modigliani-0 o konuda bir bilgim yok hocam ama muhtemelen öyledir herhalde
-
Baraj müfettişlik için oluşturuluyor arkadaşlar. Uzmanlık işi şans işi biraz. Ya Üniversitenin saygınlığına bakılır yada aldığınız puanın yüksekliğine. Sınıf arkadaşım 53 ile uzman oldu İstanbulda, ikametgahı Bursa idi. (Ankara Üni mezunu). Dershanede bir üst sınıf arkadaş ise aöf mezunu olmasına ragmen 85 puan ile iç kontrolör şuan. Kısmet yani biraz. Geçen dönem 100 kişilik müfettişlik alım ilanında sadece 20 kişinin müfettiş olabildiğinden, 400 uzman, 50 kişinin ise kontrolör olduğu söylendi. Bu sene guy ve dguya geçişler düşünüldüğünde hatrı sayılır kişi 657ye geçtiğinde uzman ve kontrolör alımı geçen seneyi bulacağı kanısındayım.. Hayırlı sahurlar
-
@frida_olmak muhasebe daha zor, diğerleri daha kolay
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@supernatural Berbat durumda olacak bir şey yok hocam. Olmazsa olmaz yani gider başka iş yaparsın berbat olacak bir durum yok
-
Açıklanma tarihi belli değil dimi beyler
-
Guy ve dguy sınavının açıklanmasıyla geçişler olacaktır kamuya. Uzman alımı geçen seneki sayıyın üzerinde olacaktır büyük ihtimal bol şans herkese