@maveraünnehr35 güncellemeleri yapan ve çalışmanın orijinalini muhafaza eden bendim kardeş. 2017 sınavından sonra bende bıraktım artık güncellemeleri.
Ali Yavaş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@albertcamus kim kime ne söyledi ben bilmiyorum. Çalışmanın yarıdan fazla çözümünü ben bizzat sabahlara kadar uğraşarak yaptım. Muhasebe özellikle .
Ali Yavaş tarafından gönderilen son iletiler
-
@strtmn bir şey diyemiyorum. En başta niyet ve durum neydi onu söyledim ben sizlere. şuanda neden güncellenmediğini diğer konuları Allah bilir diyeyim.
-
@albertcamus benim deme kısmını bilmiyorum, ancak böyle bir şey yapıcaz demeseydi böyle bir çalışma ortaya çıkmazdı. O konuda katkısı büyük. Hakkını yiyemem.
-
@albertcamus kim kime ne söyledi ben bilmiyorum. Çalışmanın yarıdan fazla çözümünü ben bizzat sabahlara kadar uğraşarak yaptım. Muhasebe özellikle .
-
@strtmn Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalıştık artık kim ne amaçladı onu ben bilmiyorum.
herkesin günahıda sevabıda boynuna. bir kişinin dahi kazanmasına katkım olduysa ne mutlu.
-
@maveraünnehr35 sadece benim değil katkı sağlayan arkadaşlarımız var. ancak daha sonrası toparlama işlemleri bana kaldı. bende bir yere kadar ilettim ve süreci sonlandırdım. tuğrul koçer çalışma için bizlere bir araya getirdi. iyi bir iş ortaya çıktı bu konuda sağ olsun.
-
@maveraünnehr35 güncellemeleri yapan ve çalışmanın orijinalini muhafaza eden bendim kardeş. 2017 sınavından sonra bende bıraktım artık güncellemeleri.
-
RE: 2017 GUY YEDEKLER
Bursa yedek grubu varsa benide ekleyebilir misiniz arkadaşlar