Gözlerime ve kulaklarıma inanamıyorum şuan ağlamak istiyorum. 3 hafta oldu babamı kaybettim bi göreyim atandığını diyodu Olsun yine görür ordan
Çok şükür
Merve90 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
RE: TEKİRDAĞ GUY BAŞLIĞI NEDEN HALA AÇILMADI ?
Bir Keşanlı olarak tercih edecek arkadaşlara malkarayı en en sona yazmalarını öneriyorum. Gittiğinize gideceğinize pişman olursunuz. Sosyal hayat diye birşey yoktur ve aşırı derecede kötü bir kentleşme vardır. Girecek olanlara hayırlı olsun..
-
25 kasım cuma saat 21.00 de twitterda gelir uzman yardımcılığı için etkinlik düzenlenecek. Yayalım bu bilgiyi ve lütfen katılalım arkadaşlar.
-
Herkes ilandan bi haber. İnşallah hazırlayanlar biliyodur ilan verceklerini
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@Grimmjow aynen öyle özellik aydın ve muğla yaşamak için ideal. Bodrum hariç fazla pahalı maaş yetmiyo ben hesapladım
-
@Heisenberg e mantıklı olanda o. Biyandan en iyisi kpss sonrası diyorum. Bi yandan da o kadar çok bekledik ki bir gün daha fazla bekleyemem diyorum
-
@LUCASS valla her ay talep ediyoşarmış demişti benim arkadaşım. Bende şöyle düşünüyorum bir tek bu alım yok sonuçta. Belki bu alımın bellidir diğer alımlar için sürekli güncelliyolardır. İnşallah öyledir. Ben bugün sordurayım bakalım arkadaşa varmı öyle bişey sorabilirse
-
@totti 2 3 kere yapabildiğince dönüşüm çöz. Altındaki açıklamaları oku sürekli. En iyi kitap bence soru olarak
-
Herkese hayırlı kandiller. Bu mübarek günde inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız arkadaşlar..
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar amacı sadece emek verenlerin moralini bozmak olan insanlara cvp vermeyin bence.. ya sabır de geç..
Merve90 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
@teklif-eğrisi evet bildiricem. Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar mrb. Ben bir şey sormak istiyorum. Benim şuan oturduğum ev satıldı. O yüzden işe başlama kağıdı gelene kadar annemlere taşınacağız. Şimdi polis falan geliyor ya benim kuruma adres değişikliğimi dilekçe ile falan yada başka bir yolla bildirmem gerekiyor dimi? Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
-
@paretowilfredo verdiğiniz bilgiler ve desteğiniz için çok teşekkürler hocam. Hakkınız helal edin
️
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim de Muğla oldu 5 senenin sonunda
Şimdi işe başlama ağustosu bulur diyorsunuz yani arkadaşlar?
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@dermaniye Kesinlikle başvurmam. İnşallah hayırlısıyla bu olsunda başka bir şey istemem. Olmayanın olsun. Herkes iş güç sahibi olsun inşallah
-
@birgaripiibflii ben ardım 1 2 saat önce çalışma yok dedi. Bugün açıklanmaz mı yani dedim hayır dedi
-
86 ile Muğla. Herkese hayırlı olsun arkadaşlar