@kilici teşekkürler çok açıklayıcı ve net olmuş
Ïfeelgood tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevaplarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@kubra111 beni de ekleyin şifremi unutmuştum anca giriş yapabildim:))
Gy-gk 27-3
Ortak alan 31-4
İdari 28-7
Ïfeelgood tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevaplarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@iibf sağolun hocam haklısınız bu tip durumlar bizi daha da güçlendirir yola devam vardır her şey de bi hayır...
-
@suigeneris1876 sağolun hocam çok moral oldunuz doğru söylüyorsunuz kimseyi takmadan yolumuza devam...
-
@suigeneris1876 yok hocam insanlar değil sadece bazı kişiler... biz grup olarak çalıştık sağlam çalışıyorduk puanım beklediğimden baya düşük geldi bazıları bana çok acımasız yorumlar yaptı moralimi bozdular
-
@iibf ben de inşallah bugün bana ezik gibi bakıp moralimi bozan herkese inat

-
@revenge 80 altı kapatmayacağı kesin..
-
@kubra111 beni de ekleyin şifremi unutmuştum anca giriş yapabildim:))
Gy-gk 27-3
Ortak alan 31-4
İdari 28-7 -
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Arkadaşlar bir şey danışacaktım..transkriptin aslını verin diyorlar diplomayı bana verdiklerinde içinde bi transkript vardı orjinal o oluyor heralde ama tarihi 2017 ben gittim tekrardan öğrenci işlerinden çıkarttırdım onaylı örneğini yani demek istediğim orjinalinin tarih açısından bi önemi varmı onu verebilirmiyim.
-
Arkadaşlar monopol soru bankası öneriyorlar ama idari hakimlik için yokta adli hakimlik için var kamu hukuku kısmını almayı düşünüyorum kullannan var mı?
-
@kilici teşekkürler çok açıklayıcı ve net olmuş