1-geçen sene sınav bu senekine nazaran kolaydı diyorlar ve buna rağmen 48 puan alan davet almış
2-bu sene sınav puanları biraz daha düşük..geçen sene arkadaşlar daha yüksek puan almışlar ki ben hiç sanmıyorum bu arkadaşlar 1 sene boş dursun
3-guy dguy..gibi sonuçlar açıklandı bankadan istifa eden ve bu mülakatlara girip kazanan arkadaşlarımız az da olsa kesin olmuştur...
4-burada şunu aldım şu kadar yaptım diyen arkadaşlarımızın istisnasız hepsi kamuya girmeyi kendine dert edinmiş çalışkan arkadaşlar..yani buradaki insanlar başarılı
bu sebeplerden ötürü düşük kapatma ihtimali var..bence..inşallah şu güzel günlerde hepimiz gireriz.
suigeneris1876
@suigeneris1876
suigeneris1876 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@maliyeci07 Keşke 15 yaşındaki birinin aklıyla hareket etse...resmen tam ehliyetsiz...
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ïfeelgood, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@suigeneris1876 yok hocam insanlar değil sadece bazı kişiler... biz grup olarak çalıştık sağlam çalışıyorduk puanım beklediğimden baya düşük geldi bazıları bana çok acımasız yorumlar yaptı moralimi bozdular
Onlar bir de hakim mi olacak?Allah görüyor hocam.Hiç merak etmeyin.Bir hakim hanımla tanıştım 2 sene ömcesine kadar.Kendisi 2014 sınavına çok ama çok çalışmış 69 almış.Ve bir daha kazanamayacığını düşünmüş 2015 te çok az çalışarak girmiş ve 86 puan ile 130 gibi bir sıra elde etmiş.Simdi Danıştay'da tetkik hakimi..ve bu kişi cok güzel bir hukuk fakültesinden mezun.Demem o ki insanları önemsememek lazım...inanıyorum her şey çook güzel olacak.
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
Allah'ım umarsızca istiyorum senden..
İnsanlara 'ben sana demiştim' dedirtme.. -
Ben kalpten gitmeden su aramalr bitsin..ne olacaksa olsun..cok ve gereksiz stres oldum
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
@suigeneris 2019'da olsun da aralık ya da haziran olması önemli değil
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@maliyeci07 Umarım tam ehliyetsiz kavramını biliyordur.Yoksa havada kalacak...
O işin şakası,benim kendi fikrim 10-12 Ocak arası açıklanır.Geçen sene tam 32 gün sonra açıklanmış..Bu sene başvuru sayısı daha fazla..umarım tüm hakedenler için olumlu sonuçlar olur. -
Kazanan arkadaslara hayirli olsun..mulakatta basarilar
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
@suigeneris hocam ne gibi dersler eklenebilir?
-
@north-remembers ya bana da mantikli gelmedi..linc girisimi olmasin diye de cok bir sey diyemiyorum..
suigeneris1876 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: KPSS B 90 Üstü
@errayn ilk atama peki aralikta oluyor mu?Esas mesele bu
-
@errayn hocam 90 ustu alsak ui den atanma sanmizi nedir ilk atamada?
-
@Hukuksever ayni seyi ben de cok merak ediyorum hatta diger basliklarda yazdim ama kimsenin ilgisini cekmedi.
-
RE: Merkezi Atama Taban Puanları 2018
Arkadaslar B grubu atamalar ile ilgili bilgisi olan var mi?Kac puan gerekiyor ve ne zaman atamalr yapiliyor?
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@naturegmbh est hocam onun icin soylemedim.Dogru basliga yazin magdur olmayin diye soyledim.Yazilanlari silemiyoruz maalesef
-
RE: 2019 İdari Hakimlik Sınavı
@naturegmbh hocam sanirim MB icin yazmissiniz..bu baslik hakimlik icin
-
RE: KYK Kredi Geri Ödemesi Erteleme
@ahmetugur bende de ayni sekilde..
-
Bu durumdan su cikiyor il ikametgah diye birsey yok..yuksek puanlilardan bir havuz olusturulup cagrilmis..gorev yeri de belli degil..bi arkadas vardi burada 20-30 kisi alinir diyordu o zaman kizmistik ama dogruymus.