İlk evrakları teslim ettiğimde çocuğum olmuş olsaydı şu an 13 ay 5 gün 2 saat 1 dakikalıktı. Biraz daha beklersem anaokul kaydını bile gider bu iş :))
cant tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
adamlar boşuna dememiş ''kötü günleri atlattık çok şükür şimdi daha kötü günler bizi bekliyor''
cant tarafından gönderilen son iletiler
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun inş. Allah Utandırmasın cümlemizi
-
Hayatımdan 1 gün daha boş boş gitti bakalım
-
İlk evrakları teslim ettiğimde çocuğum olmuş olsaydı şu an 13 ay 5 gün 2 saat 1 dakikalıktı. Biraz daha beklersem anaokul kaydını bile gider bu iş :))
-
adamlar boşuna dememiş ''kötü günleri atlattık çok şükür şimdi daha kötü günler bizi bekliyor''
-
merhabalar şu adrese mail atmıştım gelen cevap ( personeldb@sgk.gov.tr )
Kurumumuz taşra teşkilatında münhal bulunan 400 adet Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı kadrosu için yapılan sınav sonucunda başarılı olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 36, 45, 48 ve 54 üncü maddeleri ile Sosyal Güvenlik Denetmenliği Yönetmeliğinin 14 üncü maddesi gereği açıktan aday olarak atanma işlemleri devam etmektedir. -
@legolas Gittim aldığım cevap ''Bize Gelen Bir şey yok''. Ankara için bahsediyorum.
-
Sormak istiyorum neden neden neden açıklanmıyor!! ne yapmam veya yapmamız gerekiyor ne olur yol gösterin 4 senedir işsizim ve başlatmıyorlar bir türlü artık yıldım. ne olur yol gösterin ne olur.