Arkadaşlar merhaba. Akşam 9 da etkinliğiniz olduğunu gördüm. Kendi adıma söylüyorum bu etkinliklere katılıyorum ve katılmaya devam edeceğim. Çünkü ben 9. Promosyonluyum.
Biliyorsunuzdur bizim promosyondan 250 kişi güvenlik soruşturmalarının tamamlanmasına rağmen sebepsiz yere ve açıklama yapılmaksızın hala(1seneden fazla) bekletilmekte. Bu sebepten bizim de bu akşam saat 8 de etkinliğimiz var. Üslubumuzu bozmadan sadece C. Başkanı ve Çalışma bakanını etiketleyerek durumumuzu anlatacağız. Ancak üslup konusu çok çok önemli. Sizden ricam bize destek vermeniz. Vermezseniz de canınız sağolsun. Bu durumu bi çıkar ilişkisine çevirme niyetinde değilim. Ben her halükarda akşam 9 da sizleyim. Taş attıkta kolumuz mu yoruldu. Umarım başarıya ulaşırız.
sosyalikilik
@sosyalikilik
sosyalikilik tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@pozitifdışsallık ben durumumuza üzülmüyorum kardeşim. Kimse kusura bakmasın ama eşeğe semer vuran çok olur. Olay arkadaşların dediği gibi çeko maliye iktisat mevzusu değildir. Yarın GİB çıkıp ben p2 den veya başka bir puan türünden alım yapıcam dese kimsenin sesi çıkmayacak mı? Çıkmasın mı?
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 2. komisyonda son sıralarda sınava girdim. Komisyon güler yüzlüydü. Takılınca, hatta takılmasanız bile yardımcı olmaya çalışıyorlar. Benim bölümüm çeko. Her bölümden soru geldi.
1-Geçici iş göremezlik ödeneği nedir? 2-Taban tavan fiyat? 3-mükellef tam mükellef? 4-envanter nedir? 5-normlar hiyerarşisi nedir?
İlk mülakatım olmasına rağmen rahat bi mülakat geçirdim. Bunun dışında 1. komisyon çok hızlıydı. Öğlene kadar bitti işleri. 2. komisyon daha yavaştan aldı. Hakkımızda hayırlısı. -
RE: KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
Arkadaşlar @Tibeout arkadaşın dediği doğru. Mülakatların açıklanmaması bahsedilen GUY ve VMY ilanlarını şaşırtıcı derecede etkileyecek gibi gözüküyor. Bana kalırsa ortadaki memnuniyetsizliğin herkes farkında. Siyasi iktidar da öyle. Bekir Bozdağ'ın 1000+1000 açıklamasını ben biraz da buna yoruyorum. Malum etkinlikler arttı millet isyan etme noktasına geldi. Bu açıklama ilan gelse dahi bir gaz alma taktiğidir.Zira hepimiz öyle ya da böyle bu ilanların geleceğini biliyorduk. Normal etkinliğe devam ederken, bundan ayrı olarak bir şikayetle de açıklanmayan mülakatlara, kadroların doldurulmamasına rağmen listelerdeki isimlerin aynı oluşuna değinilebilir diye düşünüyorum. Salak insanlar değiliz. İstihdam seferberliği adı altında güdümlenen politikanın vergi indirimleri gibi araçlarla özel sektöre yönelik olduğunu bizler İİBF' liler olarak biliyoruz. Lakin bu politikanın bu yüzü fazla dillendirilmeden ''kamu alımlarını arttırdık'' sloganı benim canımı sıkmaya başladı. Bunu tüm emek verenlerin emeğine saygısızlık olarak görüyorum. Bunları neye dayanarak söylüyorum? Arkadaşlar PTT beceriksizliği ortada. Bunun dışında 1000-2000 kişilik ilanlarla istihdam seferberliği olmaz, olamaz. Bu 1000-2000 kişi zaten en az 2-3 senedir bir şekilde hayatlarını idame ettiriyorlar. Seferberlik dediğimiz kavramdan hepimiz aynı şeyi anlıyorsak eğer bu alımların 100binler şeklinde olması gerekir. Geçen gün forumda seferberlik ilan edilebilir başlığı altında insanların ne kadar gergin olduğunu gördüm. Seferberlik böyle bir şey işte. Olumsuzu insanı gerer. İstihdam seferberliği dediğinizde de terim olumlu bir anlam taşıyor. Lakin nedense bir rahatlama hissetmiyoruz. Velhasılı arkadaşlar artık bu numaraları bizler İİBF' liler olarak yemiyoruz. Zira bu politikaların kitabını yutuyoruz yıllardır. Diyorum ki hazır yutmuyorken, siyasi iktidarın yutmadığımızın farkında olmasından yararlanalım diyorum. Bir şikayette açıklanmayan sınavlar için yapalım. Bir twette bunun için atalım.
Kusura bakmayın biraz doldum şu günlerde. Dolayısıyla metin de biraz uzun oldu. Kafayı yemişliğime verin. Konuşacak kimse de yok. En son buraya patladım.
-
RE: Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
Çok yerinde ve umut verici bir başlık olmuş. Yeni hazırlanmaya başlayan arkadaşlar için motivasyon kaynağı olacaktır. İlerleyen on yıllarda bakarsınız aramızdan daire başkanı, genel müdür hatta ve hatta kabineye bakan bile çıkabilir.
-
RE: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Ben listedeki 90+ puanlı arkadaşları anlayabiliyorum. Zira herkes yılmış durumda. Kimisinin askerliği gelmiş. Zira benim de geldi. Açıklanmayan sınavlar olduğu sürece bu devran böyle sürer gider. Bu yüzden açgözlülük nitelemelerine katılmıyorum.
-
@balans-etkisi hocam ne B planı. Kpss'ye çalışsan ne olacak? 100 puan alsan ne olacak? Girdiğin sınav sayısı artar biraz o kadar.
-
@kai-hitwatari Mülakatlara girdikten sonra her akşam sonuçların bir an önce açıklanması için twet attım. Bir gün bürokrasinin bu şekilde işlemediğini anladım. Ertesi gün gittim askerlik tecilimi bozdurdum ve askere gittim. Bu yüzden bir Al Capone olamadım
-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017
@aylin biz yanlış yerleri yazmadık. Yanlış olan başka şeylerin olduğunu düşünüyorum. Yine olsa yine Bursa' yı yazarım. Durmak yok yola devam demiyorum zira ortada bir yol yok. Yolu kendimiz yapıyoruz.
sosyalikilik tarafından gönderilen son iletiler
-
Pazartesi salı il müdürlüklerini arayabilirsiniz dediler ama hayırlısı bakalım.
-
@cant büyük çoğunluk atanmış. 2 kişi duydum imzalanmayan
-
Atamalar onaylanmış arkadaşlar. Grupta olmayan varsa haberi olsun.
-
Ne kadermiş arkadaş. Onlarca kurum varken ortalama 70 senelik hayatında sgk ya denk gel. Ömründen ömür gitsin. Bu ay da atanamadık şükürler olsun.
-
@ponticc yok hocam. En son bütçe komisyonunda bakan hanıma birkaç milletvekili tarafından durumumuz dile getirildi. Etkili olmasını ümit ediyoruz.
-
@legolas kardeş öyle olmuyor işte. Bizzat bulunduğum ilin müdürüne sordurttum. Ankara'yı aramış vs. Ankara'dan kim ne dedi bilmem. Aldığım cevap 'gençler biraz daha sabredecekler' oldu.
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar merhaba. Akşam 9 da etkinliğiniz olduğunu gördüm. Kendi adıma söylüyorum bu etkinliklere katılıyorum ve katılmaya devam edeceğim. Çünkü ben 9. Promosyonluyum.
Biliyorsunuzdur bizim promosyondan 250 kişi güvenlik soruşturmalarının tamamlanmasına rağmen sebepsiz yere ve açıklama yapılmaksızın hala(1seneden fazla) bekletilmekte. Bu sebepten bizim de bu akşam saat 8 de etkinliğimiz var. Üslubumuzu bozmadan sadece C. Başkanı ve Çalışma bakanını etiketleyerek durumumuzu anlatacağız. Ancak üslup konusu çok çok önemli. Sizden ricam bize destek vermeniz. Vermezseniz de canınız sağolsun. Bu durumu bi çıkar ilişkisine çevirme niyetinde değilim. Ben her halükarda akşam 9 da sizleyim. Taş attıkta kolumuz mu yoruldu. Umarım başarıya ulaşırız.