botoksta kdv kaldırılsın istiyorum,bu da yazılsın
aylin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@hsnkcby şu cümleyi okuyup gerçekten rahat olacağımızı mi sanıyorsunuz? Bisey yazıp kayboluyorsunuz. Adaylar yeterince stresli , ya gerçekten insanları rahatlatacak bir şey yazın ya da hiç yazmayin
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)KPSS A içinde yayımlandı
benim 70 alanla emeğim bir değil 95 alanla da bir değil , yüksek puanlının atama şansı da yüksek olmalı , 10 katı 20 katı bunlar düşük puanlılardan dayısı olanın rahat atanacağı anlamına gelir daha çok adaletsizliğe yol açar
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017KPSS A içinde yayımlandı
Rüyamda eylül ün başındaydı mülakat, bence benim ruyama guvenin

-
Bir sonraki aşama kredi çekip ev alma aşaması olduğu için olabilir

-
RE: GUY MULAKATINDAN ELENENLER 2017İİBF içinde yayımlandı
bundan şunu anlıyoruz , insanoğlu çabuk unutuyor:)
-
bu akşam gelsin ya hatta hemen şimdi gelsin

-
haritayı ters çeviriyorum düz çeviriyorum yok her türlü bu iller bana uzak

-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017KPSS A içinde yayımlandı
@sofuoglu bence duyumcuyu linç edeni linç edelim:) en saygın duyumcumuzu linç ettiler:)
aylin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020KPSS A içinde yayımlandı
Nato-portekiz
Renkli devrimler -ukrayna gurcistan kirgizistan -
Bir sonraki aşama kredi çekip ev alma aşaması olduğu için olabilir

-
@istatistikçik aman.. ciddiye alır biri yapar filan, sakın yapmayın arkadaslar:) sabır taşmak uzere
-
@gannicus daha nasil bi kaos ortamı olussunki:) bence fazlasıyla fırtınayı yaşadık:)
-
Arkadaşlar yaşının gereği ciddi bir şeyler yazacak olan yok mu? Ayıp oluyor artık, anlık hislerinizi duyum gibi yazmayı bırakın lütfen, ciddiyetle duyumlarını paylasanlari ayri tutuyorum
-
@piyon bi önceki sayfada şu güne kadar beklemeyin yazıp kaybolan arkadaşaydi tepkiler, öncesi başka bi arkadaş iptal olacak gibi bir şey yazmış, soru soranlara cevap yok, haliyle insanin sinirlerini yıpratıyor
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
@guymağduru yanlış hesaplanmış o , doğrusu 76
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı SınavıKPSS A içinde yayımlandı
Yarin il göç için 76. gün. Surec bi onceki sinav surecine gore işliyorsa (ilan,yazili sureci ayni isledi) yarın açıklanması gerekiyor
-
@hsnkcby şu cümleyi okuyup gerçekten rahat olacağımızı mi sanıyorsunuz? Bisey yazıp kayboluyorsunuz. Adaylar yeterince stresli , ya gerçekten insanları rahatlatacak bir şey yazın ya da hiç yazmayin
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı MülakatlarıKPSS A içinde yayımlandı
@babayega her iletide ayri bi uslup cirkinligi