Geri alma sorusu vardı. Hatırladığım kadarıyla geri alma sadece hukuka aykırı işlemlerde olur. Ondan dolayı cevap o olacaktı sanırsam
gannicus tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bende bıraktım benden bu kadar gençler. Bugune kadar hep iyi puanlarım oldu en son puanım da bir bakıma derece denilebilecek bir puan 300 lerde. Ama demek o kadar kötüymüşüz ki son 2 guy alımında yedeklere girebilecek kadar bile kapasitemiz yokmus. Artık bir yerden sonra da bir şekilde para kazanmaya başlamak lazım maalesef. Umarım en yakın zamanda buradaki henüz atanamamış tüm dostlarımızın da atanma haberlerini duyarız. Allah nasibinizi bol eylesin dostlar
-
RE: 2018 Guy Alımı
Yarın Akp seçim beyannamesini açıklayacak. Vaadlerini sıralayacak. Şahsen ondan sonra Naci Ağbal 'in da bir açıklama yapmasını bekliyorum. ( Duyum değil )En kotu birkaç gün içinde. Zaten yine birşey soylemezse sanırsam bizim için umutlar yavaş yavaş tükenir.
-
Ulan Melo' nun attığı
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Tivitini atasım geldi
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Dostlar tamamen seçim öncesi yeni bir ilan baskısı olmasın diye bu uzatma kanımca. Seçime kadar bizim süreci bitirirler, böylece secimden önce de yeni bir ilan baskısına maruz kalmazlar, benim fikrim bu
-
bu ilanlar zaten gelecekti , yeni kurdukları birimler için. Biz çok istedik diye yapmadılar yani hiç o ayağa yatmasınlar. Asıl vermesi gerekeni versinler
-
Yarın ilan gelse akşama yine
ÜçbinGUY İİBFye yazacağımdan korkuyorum artık , o kadar çok yazdım ki bu aksam -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Özel Fon'u yıllar itibari ile amortisman dan düşersin. Artı olarak amortisman ayıracağın bir tutar olursa gider yazarsın, kesin. O soruda hata yok bence
-
Dostlarım, kardeşlerim sınav hizmetlerinde çalışanlar beş dakika sonra açıklanacak olsa bile bilgi vermezler. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Bunu bugun açıklanacak diye söylemiyorum ama bilgi vermiyorlar onlar
-
Arkadaşlar bilgi değil ama bugüne kadar olanlara itinaben bir şey çıkardım. Yüksek ihtimal Gib de toplantılar salı günleri oluyor. Çünkü Dguy ve Guy listeleri salı günü imzalanıp açıklandı yazılı sınava kalanlar. O yüzden kurul yine dün toplanıp işlemleri bitirmiş olabilir. O yüzden çalışmalar bitti olayı dogru olabilir. Yüksek ihtimal dün salı günüydü, kurul yine toplantı işlemleri bitirdi ve onay makamı tamam diyince acıklanacak belki de.
gannicus tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Dernek kaynaklı haberlerde de 200 civarı bir sayıdan bahsediliyor arkadaşlar, umarım daha yüksek bir sayı gelir, herkes için hayırlısı olur.
-
RE: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@sherlock-holmess bir sıkıntı olmaz askerden sonra dönüp başlarsınız
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@takkurt bugün yönetim kurulu toplantısı mı var?
-
@rosecity dün açıklanacak dediler açıklanmadı, o yüzden bu sefer bu topun altına girmiyor olabilirler
-
Arkadaşlar biraz sakin. Belki gerçekten açıklanmayacak ama, kurumdaki memurlar genelde açıklanacak olsa bile bunu söylemezler
-
@Kblybng kardeşim sağolasın. Benim anladığım bir ara sayın bakan imzaladı kuruma gönderildi liste diye bir söylenti çıkmıştı. Galiba liste ortada gerçekten imzalandı ama Sgk'ya gönderilmedi. İleri bir tarihte gönderilip açıklanması planlandı.
-
bence davadan ziyade bakanlık bir tarih belirlemiştir kafasında o tarihte açıklanacaktır belki de
-
@redcrossbjk bende onu söylemek isterim hocam gücrnlşk sorusturması kazananlar belli olduktan sonraki iş
-
Arkadaşlar sanırsam sınavı kazanıp belge teslimi olmadan emniyete yollayamıyorlar. Bizim iş yerine emniyetten gelen bir abimiz öyle söylemişti. Kendileri arşiv soruşturması yapıyordur yüksek ihtimal. Çünkü bana, siz o kurumun personeli değilsiniz lu an, belge teslim edildikten sonra bize yollayabilirler ancak demişti
-
@parliament dostum senin dediğin çıkacak sonunda