TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    3026579
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      Birumut @meç Son düzenleyen:

@meç haklısınız size karşı tepki göstermek değil niyetim. Bende Sayıştay gibi bir kurumdan elendim . Burası oldu diye SGK dan da olumlu sonuç alamadım. Nasip diyoruz bizde.

M B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        meç @Birumut Son düzenleyen:

@birumut sevindim açıkcası böyle bir duruma. Görevinizde başarılar dilerim allah bize de nasip eder inşallah

Denetleyenleri kim denetleyecek?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • B
          Birumut @Birumut Son düzenleyen:

@birumut amin inşallah hepimizin gönlünde yatan yerler olur inşallah.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zenginmemur @meç Son düzenleyen:

@meç olmuyor hocam vardır ama mesela 2000lik alımda 50 kisi vardır maksimum.Bizimki sanssız bir sürece geldi maalesef.Ama bir dönem mezunları cok sansli olabilir.Ayni 2013teki gibi ilan patlaması olacak.Ama bizlerin yaşı ilerlediği icin buruk sevincleride yasayabiliriz onden bn söyleyim

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              meç @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur banada böyle alımlar çok geç gelmeye devam ettikçe torpil işleri artacakmış gibi geliyor Allah hakkıyla girenlerden eylesin bizleri

Denetleyenleri kim denetleyecek?

• S
                sinek KVKK Son düzenleyen:

Ben anlamiyorum..
                IDARI HAKIMLIKTEN ELENDIM
                Sayistay mulakatindan ELENDIM
                Halkbank mufettislik ELENDIM
                SGK ELENDIM
                IL GOC GECEN SENE ELENDIM
                GUY PUANIM 100 IDI ELENDIM
                Bundan onceki senelerde 3 defa Gardiyanliktan ELENDIM.
                1 DEFA POMEM DEN ELENDIM.
                istikrarli sekilde eleniyorum.
                SIRADA eger puanim yeterse gumruk muhafaza var. Ondan da ELENECEGIM.
                Simdi ben napim arkadaslar ben daha ne yapayim. 😞 hayata kustum

Agor C moonlight 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • G
                  gannicus Son düzenleyen:

Arkadasimizi yalancı çıkarmak için demiyorum ama , alım yapmanın eğitimle çok alakası yok..
                  Tamamen kendi insiyatlerine kalmış bir şey. İsterse 5 dk sonra hadi ilanı verelim deyip verebilirler. Eğitim ve çok alakası yok ki , hangi yıl hatırlamıyorum 2015 di galiba , mülakat sonuçlarını açıklayip 1 ay sonra falan yeni ilan gelmişti. Dediğim gibi arkadaşımız öyle duymuş , onu tenzih etmek için söylemiyorum

B S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • B
                    Birumut @gannicus Son düzenleyen:

@gannicus yani evet çok alakası yok gibi geliyor ama öyle birşey ki sadece tek briseyle uğraşıyorlar ikinci birşeyi yük gibi görüyorlar. Mesela kurum içi sınavların sonuçları aciklansin mualakat sonucu da açıklanır gibi duyumları bizde atama sürecinde filan duyuyorduk halbuki ne alakası var filan diyorduk. Bende anlamıyorum. Keyfiyet meselesi sanırım. İnşallah öyle olmaz biz çok uzun bekledik bu promosyon o kadar uzamaz inşallah

• Agor
                      Agor @sinek Son düzenleyen:

@sinek Allah yardımcın olsun hocam 😞

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • MaxMin
                        MaxMin @Birumut Son düzenleyen:

@birumut hiç zannetmiyorum eğitimle ilanın alakası olduğunu zaten bir ilan gelmesi sınavı mülakatı işe başlaması nerden baksan 8-9 ay'ı var

" No pain , no gain "

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • S
                          sad38guy @gannicus Son düzenleyen:

@gannicus aynen egitimle pek alakasi yok. 2014 galiba cift alim vardı.. bize bugün sınav yapsalar bu sinavin mulakati en az kasim aralik gibi olur ki zaten o zamana da eğitimler yavas yavas sonlanmis olur. Herseyden ziyade eğitimin bir amaci yok guy da baslayanlarin cogu eğitimsiz kac aydır is görüyo..

• F
                            Fernando Reges Son düzenleyen:

Arkadaşı tenzih ediyorum görüşüne,duyumuna saygım var.Burada son 1,5 ayda pareto'dan tutun ablası guy olan arkadaş,tanıdığı olanlar,eğitimde arkadaşı olan ve dün Haziran'da gelişme olabilir diyen sitenin sahibine kadar..Hepsinin özetinden çıkan ortak sonuç hazırlık var ama kpss öncesine yetiştirmeye çalışıyorlar.

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • A
                              asyasy Son düzenleyen:

Eğitimle alımın alakası olduğunu düşünmüyorum. Geçen yıl biz sözlü mülakata girdiğimizde eğitimde olan kişiler vardı. Tamamen Maliye bakanına bağlı bir durum alım yapalım derse bu iş olur. Birde şöyle bir durum var kadrolu memuriyet tamamen kaldırılmak isteniyor. Sözleşmeli Guy ilanı gelirse şaşırmayın derim.

Hep denedin hep yenildin. Olsun yine dene. Yine yenil daha iyi yenil.

• G
                                gannicus @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges bence olay hazırlıktan sahay otesi. Söyle ki bana kalırsa ilan metni falan hazır. Sadece tarih imza kısımları boş. Hadi verelim ilani deyince tarihi imzayı atıp verecekler direk. Ama bu kararı ne zaman verirler , 1 hafta sonra mı , 3 ay sonra mı onu bilemeyiz

• 2
                                  2iki @Birumut Son düzenleyen:

@birumut sanmıyorum bu sebepten olacağını 2015 e kadar bir alımın kesin listeleri açıklandıktan, 10-15 gün sonra diğer ilan alıma çıkardı. Bırakın eğitimin bitmesini kazananlar henüz çalışmaya başlamadan gelirdi ilan ne olduysa bakan değişikliğinden sonra oldu bıçak gibi kesildi her şey.

• G
                                    gannicus Son düzenleyen:

Yarın Akp seçim beyannamesini açıklayacak. Vaadlerini sıralayacak. Şahsen ondan sonra Naci Ağbal 'in da bir açıklama yapmasını bekliyorum. ( Duyum değil )En kotu birkaç gün içinde. Zaten yine birşey soylemezse sanırsam bizim için umutlar yavaş yavaş tükenir.

emre1910 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                    • M
                                      mehmetsakin44 Son düzenleyen:

arkadaslar bende 4 yıldır maalesef bu surecte kaybettım 1 yıl fabrıkada kdv ıadesınde calıstım ama guy ılanı gelınce cıktım mulakattanda elendım sonrra sımdı sınava yıne 60 gun var yıne benzer bır ıs ılanı var yukarı tukursem bıyık asagı tukursem sakal 2016 guzel bır puan alır bırakırım dıyodum sımdı baya sasırdım halkbankta yuzume gulmedı zaten bnımde Hayırlısı hakkımızda ıns her dıbın bır zırvesı olur da sans yuzumuze guler su forumda kı samımı yorumları dertlesmeyı ınsan bazen aılesınde bulamıyor

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • C
                                        ceycey @sinek Son düzenleyen:

@sinek 😕

• A
                                          asyasy Son düzenleyen:

Şimdi ki aklım olsa yemin ediyorum KPSS A grubuna bulaşmazdım. Gidip bir serbest mali müşavirin yanında ücret almadan dahi 6 ay 1 yıl çalışır işi öğrenirdim. Bir yandan SMMM ye girip belgemi alırdım. Hiç yoktan gidip bir şirketin muhasebe biriminde çalışıp 3 4 bin TL maaş alarak hayatımı kurardım. Masa başında ders çalışmaktan yaşlandık artık yeminle lanet gelsin KPSS ine de Alanına da çok sıkıldım artık. Herşeyden sıkıldım dert anlatmaktanda sıkıldım insanlara ders çalışmaktanda.

Hep denedin hep yenildin. Olsun yine dene. Yine yenil daha iyi yenil.

F G A 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                          • F
                                            furkanbey @asyasy Son düzenleyen:

@asyasy halâ yapabilirsin bunu. çok geç değil. kpss birikimle sgs’yi kazanmak mümkün. 3. girişimde kazandım ben yarım yamalak bilgilerimle

GG

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 394
                                            • 395
                                            • 396
                                            • 397
                                            • 398
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 396 / 607