Savaş yayınları Hakimlik Kampı ve Hukuk Seti arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyim?
hakimebircan
@hakimebircan
hakimebircan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@mehmetemir fiyatı uygun 40-60 ₺ arasıydı.tamam peki öyle yapayım teşekkürler.hangi ders için hangi kanun gerekli bir de onu toparlarsak çok iyi olur yardımcı olursanız
-
Bir de ortak alanda sotumlu olduğumuz dersler ilanda şu şekilde yazıyor
1)ANAYASA HUKUKU
2)İDARE HUKUKU
3)İDARİ YARGILAMA HUKUKU
4)HUKUK YARGILAMA HUKUK işte sorum tam da bu hukuk yargılma hukuku diye bir kitap görmedim ve listede olmadığı halde medeni usül dersinden bahsediliyor.
Hukuk yargılama hukuku=Medeni usül olabilir mi? -
@mehmetemir HUKUK YARGILAMA HUKUKU️MEDENİ USÜL diye geçiyor doğrudur dimi o zaman
-
@hakimebircan Hiç sorun değil ben ayırırım yazarım tek tekçok sağolun.Sayfanın en başında indirilebilecek kanunlar listesi var o listedeki bazı şeyler yok sizin yazdığınızda tbmm içtüzüğü onlara da bakılacak mı
-
@sim yani her derste hangi konulardan başlıklardan soru geldiğini görürsünüz en azından onlara ağırlık çalışabilirsiniz
hakimebircan tarafından gönderilen son iletiler
-
@sim yani her derste hangi konulardan başlıklardan soru geldiğini görürsünüz en azından onlara ağırlık çalışabilirsiniz
-
@sim konsensüs çıkmış sorular kitabı set halinde satılıyor siz de nasıl tek o dersler var anlamadım aynı kitaptan mı bahsediyoruz emin olamadım
-
@mehmetemir ben sadece idari yargı kısmını aldım.borçlar hukukunda çıkmış sorular konularına ayrılmış orada sadece 13 konu var sorular hep o konulardan geliyor kanısına vardım doğru mudur öyleyse tek o konulara bakıyım diye düşündüm
-
Konsensüs borçlar hukuku içindekiler kısmında sadece 13 başlık var sorular bu başlıklardan geliyorsa tüm kitaba bakmaya gerek var mı sadece onlara baksam yeter mi?
Sağolun şimdiden -
@hakimebircan hukuk seti olucak yanlış yazdım
-
Savaş yayınları hakimlik kampı ve hukuk testi farkı nedir?hangisini tercih etmeliyim?
-
@hakimebircan Hiç sorun değil ben ayırırım yazarım tek tekçok sağolun.Sayfanın en başında indirilebilecek kanunlar listesi var o listedeki bazı şeyler yok sizin yazdığınızda tbmm içtüzüğü onlara da bakılacak mı
-
@mehmetemir HUKUK YARGILAMA HUKUKU️MEDENİ USÜL diye geçiyor doğrudur dimi o zaman
-
Bir de ortak alanda sotumlu olduğumuz dersler ilanda şu şekilde yazıyor
1)ANAYASA HUKUKU
2)İDARE HUKUKU
3)İDARİ YARGILAMA HUKUKU
4)HUKUK YARGILAMA HUKUK işte sorum tam da bu hukuk yargılma hukuku diye bir kitap görmedim ve listede olmadığı halde medeni usül dersinden bahsediliyor.
Hukuk yargılama hukuku=Medeni usül olabilir mi?