@marigold bende siyah beyaz çıkarttım dilekçeyi, sıkıntı olacağını düşünmüyorum
neslihn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@stradivarius ne kadar güzel yazmışsınız amiin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
neslihn tarafından gönderilen son iletiler
-
@sa55 bende 86.2 ile bekliyorum hocam umarım düşer
-
@tuntirikos hocam 5 dakika mümkün değil bence. Minibüse bindiğini düşünürsek bazen trafik oluyor orada trafik ışıkları vs bir de minibüsten indikten sonra yürüme mesafesi de var
-
@ceteris sizin için trafi uygulamasından baktım, 109 dakika gösteriyor en kısa ulaşım süresi. Ona göre hareket edersiniz️
-
@ceteris hocam biraz riskli olabilir hızlı hareket etmeniz lazım, trafiğe takılmamak için hep metro kullansanız iyi olur sizin için. En mantıklısı, marmarayla ayrılık çeşmesi durağına gelip kadıköy-pendik metrosuna binip pendikte inin. Ondan sonra minibüse yada otobüse binebilirsiniz
-
@zzz18 hocam öyle bir durum olsaydı başvuru şartlarında yazardı diye düşünüyorum. Örnegin sgk da böyle bir durum var ve başvuru şartlarında da belirtilmiş. Bir de burada konuşuldu diye hatırlıyorum bu durum, bir sınırı yok diye yazmışlardı sanki. Ben de sizinle aynı durumdayım maalesef bu durumu kesinleştirsek iyi olur
-
@zzz18 belli bir sınırlaması yok hocam istediğiniz kadar girebiliyorsunuz diye biliyorum ben
-
RE: BDDK bankacılık uzmanı kare toplansın
@kml hocam türkçe ingilizce var mı emin misiniz? Sadece İngilizce türkçe var diye konuşulmuştu sanki
-
@stradivarius ne kadar güzel yazmışsınız amiin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@stradivarius hocam demeyin öyle gerçekten çok üzüldüm şuanda inşallah gelir size de
-
@emilsax 86 puanım var benimde hocam korkuyorum gelmeyecek diye