Arkadaşlar ben şimdi arandım 1. Yedeğim ziraat finans mühendislik alanından pazartesi çağırdılar iş başı yedek arkadaşlara duyurayım dedim
fufu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
fufu tarafından gönderilen son iletiler
-
@sbui17 hayır kardeşim istanbul uzman yardımcılığı finans grubu idari alan 13. Yedek olarak çağrıldı. Katılım için şunu söyleyebilirim rize ve trabzon asil seçilen arkadaşlar eğitimde ve devam edeceklerini söylediler.
-
@plausible bu konuyla alakalı bir bilgim yok.
-
@gencnsn kardeşim ben şu an eğitimdeyim ayrılanlar var hala istifa edenler oldu aranabilirsiniz kaçıncı yedek çağrıldı bilmiyorum ama oda arkadaşım 13. Yedek daha da ayrılanlar olacak gibi ümidinizi kesmeyin inşallah aranırsınız
-
@fatihmavcu gelmedi daha 1-1:30 saate dedi ik daki görevli
-
Arkadaşlar ben şimdi arandım 1. Yedeğim ziraat finans mühendislik alanından pazartesi çağırdılar iş başı yedek arkadaşlara duyurayım dedim
-
@fatihmavcu birdahaki sınav yapılana kadar yedek hakkın geçerli oluyor ihtiyaç halindr sıra sana gelirse çağrılıyorsun
-
@hysteresis bende ziraat finans grubu uzman yardımcılığı mühendis alanından girdim sınava 1. Yedek olarak yazıyor mülakat sonucuma arayan soran yok şans faktörü sanırım
-
Arkadaşlar İstanbul finans grubunda gelmeyen oldumu acaba? Bilgi sahibi olan varsa ve bizimle paylaşırsa memnun oluruz.
-
@edmilson28 ziraat uzman yardımcılığı İstanbul katılım değil.
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Bende 1. Yedeğim artık bekleyecez sanırım inşallah bize de bir şans verirler.