80 ve üstü kapatan il olmaz. Hatta en yüksek kapatacak il istanbul olmayacak.
fatihmavcu
@fatihmavcu
fatihmavcu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@gameover hocaya 31.08 de kayıt ne diye sorulmamış ki zaten sadece parayı 31 inse tahsil etti denilmiş. Eger aylık ya da yıllık olcaksa zaten 1 eylüldeki kaydı sorardi tahminim. Ben yanlış haneme yazdım yine doğru çıkarsa sevinirim. Ama gelecek aylar gelecek yıllardan başka bi cevap makul gelmiyor bana.
-
@i̇lanbekleyenbiri aglıyodun dguy grubunda ders çalışamıyorum guy da gitcek elimden diye. Sen dev bir spekülatörsün dostum.
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kaimoğlan evet net cevap daha öncede cıkmıs o soru
-
Izmir Buca - karabağlar. @otuzyılsavaşı bazen balkonda bekliyorum ben de , genelde sigara içerek bekliyorum , bazen kendime ödül veriyorum parlement içiyorum ama hep değil daha cok viceroy kısa mavi , yetiyor bana. iyi geliyor siz de deneyin arkadaşlar stresinizi alır bu gibi zamanlarda.
-
@bir-i̇ki hocam zaten 31.08 deko kaydı soruyor. Yıllık ve aylık olmasının da önemi kalmıyor. Gelecek aylar ve gelecek yıllar kullanabilir sadece diye düşünüyorum
-
@okanugur defi ve yuzde 25 hariç destekleyebilirim
-
@jakuppp aynı soru değil. Biz de 1 eylül kaydını değil 31.08 kaydını soruyordu;)
-
@fatihmavcu @zenginmemur kardesim kimse esasında burda herhangi birinin yanlış yapmasını istemez zaten kaldı ki burayı takip eden kisilerin gerçekten bu ise emek veren başarılı ve güçlü adaylar olduğunu düşünüyorum. Burda sizin yanlış yapmanızı isteyecek biri rakibinden korkan kendine güvenmeyen kisilerdir ben baybatur dostumun böyle biri olduğunu hic düşünmüyorum. Kaldi ki 78 le mülakata kalan kisi 87 ile kalanı eleyebilir. Sınav biraz da şans işi bazen cok bilmek de insanı yanıltabiliyor 1 yanlış bile insanı saf dışı bırakabiliyor.
-
@lilith ortalama satıs fiyatı uzerinden kar nedir ? Diyordu hocam
fatihmavcu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@sagropa hocam eleyici olduğuna dair bilgiler dönüyor facebookta. Bilgisi olan var mı?
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@fufu beni de aradılar evrak maili geldi mı hocam
-
@jkeyness benim bi arkadaş 2017 de vakıfbank müfettişlikten elenip uzmanlığa çağırdılar hiç eğitim almadan başladı birilerinin yanında 2 3 hafta. Sonra ara ara eğitime çağırdılar istanbula.
-
@jkeyness anladım kardeşim idari alandan 13.yedeğim ben de iibf den. Umut dünyası:))
-
@jkeyness hocam yedekler sadece eğitim zamanında mı çağrılıyor yoksa bi sonraki sınava kadar çağrılacak mı
-
13.yedeğim arkadaşlar idari alandan. Sıra gelir mi
-
Ziraat uzm yrd kaçla kapamış acaba
-
@zenginmemur inşallah 77 olur kardeşim de 77 ve 78 lerde içerde kendine yer bulur.
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
Arkadaşlar bedelli askerlik başvurumu pazartesi askerlik şubesinde yaptım. Daha sonra e devletten asal yoklama başvurusu yapmaya çalıştığımda yükümlülük yoktur diyor. Bu ne demek ? Ne yapmalıyım?
-
@paretowilfredo hocam şu işi çöz artık bize güzel bi sonuçla gel be. Yıprandım.