@Avaralemur aynen kardeşim benimde aynı şekilde oldu umarım heyecanı normal karşılayıp olumsuz düşünmezler
Keynes dede
@Keynes dede
Keynes dede tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Keynes dede tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar eş durumu ile ilgili bi işlem oldu mu ? Ben duymadım hiç eşim öğretmen şuan çalıştığı il değişti göreve başlarken onun yanına geçme gibi bir şansım var mı ?
-
Arkadaşlar evraklarım kuruma ulaşmış gelen evrak beklemede ek mal beyanı taranamamıştır diyor bu herhangi bi sorun yaratır mı yoksa normal mi?
-
Arkadaşlar merhaba PTT kurye ile evrak gönderen var mı ? Ben iadeli taahhütlü gönderecektim PTT çalışanları kurye ile gönderelim daha iyi dediler öyle yaptık ama içime sinmedi
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması formunda yazı tipi ve boyutunun önemi var mı ? Birde büyük küçük ver farkeder mi benim bildiğim resmî evrakta hepsi büyük harf yazılmaz bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
-
@dembaba teşekkürler hocam baştan emin olamadım yanlış yapmayayım diye sorayım dedim
-
Arkadaşlar tercih yapmaya çalışıyorum birim seçmeyince tercih yaptırmıyor nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz
-
RE: OHAL DE İSTİFA SORUNU,LÜTFEN ACİL YARDIM
@aliveli hayır daha yapmadık
-
RE: OHAL DE İSTİFA SORUNU,LÜTFEN ACİL YARDIM
Hocam bende Halkbankta çalışıyorum şuan SGK denetmenliğini kazandım SGK'dan çağırıldığımda istifa edicem onda nasıl bir prosedür var biliyor Musunuz?
-
Arkadaşlar bende Halkbank'ta çalışıyorum mart ayında başladım başlarken bize güvenlik soruşturması yapılmıştır sanırım bu bizim soruşturmanın kısa tutulmasını ve işe erken başlamamızı sağlar mı sizce yoksa en baştan birdahaki soruşturma yaparlar mı?
-
RE: HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
Arkadaşlar sözleşmedenücret brüt 1755 yazıyor altında da gittiğiniz yerde görev ücreti de dahil edilecek yazıyor falan miktar belirtilmemiş. Ne kadar olur naaş bilgisi olan var mı beklediğimizden daha az olucak gibi