@mulkiye01 herkes haklı olarak çok heyecanlı olduğu için yanlış anlaşılmaya veya bilgi kirliliğine yol açmayacak şekilde net yazmak istedim, kusura bakmayın. Daha önce başvurduğum bir kamu kurumunun izlediği süreçten yola çıkarak ben böyle bir anlam çıkarmıştım ama yanlış çıkarmışım demek ki. Ben de teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Gönlünüzce olsun her şey.
ruth tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
Söylediğim gibi ben normal bir cevap olduğunu düşünerek üzerinde durmadım zaten, kaldı ki herkes kadar sıradan birisi olarak aradım. Bu konuda başka kimseyle görüşmedim, bu forum dışında irtibatım da yok. Siz kesinliğine güveniyorsanız bilginizin, öyledir. Ben buna karışamam. Zaten söylediğim gibi ben kendimce anlam çıkardım ama hiç böyle bir şey olmayabilir de. Spekülasyon yaratmak istemem.
-
Geçen hafta, insan kaynaklarını aradığımda komisyondan listelerin henüz kendilerine iletilmediği, dolayısıyla da sonuçların açıklanamadığı söylenmişti. Açık bir cevap edinemesem de ben güvenlik soruşturması beklendiğini düşünmüyorum ama elbette bekleniyor da olabilir. Sadece komisyondan liste gelmedi cevabına istinaden bu şekilde bir yorum yaptım kendimce. Yani çok önemli bir bilgi olmasa da burada benim gibi çok sayıda merak eden olduğunu gördüğüm için paylaşmak istedim.