@antimülakat o zaman inşallah bir sürü 4431 kodlu memura ihtiyaçları vardır amin:) hocam İstanbul dışında çok zorda kalmadıkça tercih etmemeyi düşünüyorum. Diğer açılan yerlere gidemem malesef elimde olmayan durumlardan dolayı. Bakalım birkaç güne kadrolar açıklanır hakkıyla atanacak tüm arkadaşların işine yarar bir sayı olur inşallah
betul_ tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: KPSS 2018/2 Merkezi Atama Lisans
-
@antimülakat o zaman az daha sabır diyelim. Hocam paylaştığınız linke bakayım ben de önceden çok baktım hatta illerin puanını yazıp kendi listemi oluşturmayı düşünüyorum bu aralar çok sağolun
betul_ tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
@gs47 maaş farkı var mıdır bilmiyorum hocam ama 38 hariç işletme bölümünde başka alım yok o yüzden şansımı deneyeyim dedim siz de deneyin derim nasip belli olmaz
-
RE: 2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
25 kişilik ilana başvurabildim sadece İşletme mezunu ve yds istemeyen sadece o vardı 38. No başvuran var mı ona?
-
@antimülakat o zaman az daha sabır diyelim. Hocam paylaştığınız linke bakayım ben de önceden çok baktım hatta illerin puanını yazıp kendi listemi oluşturmayı düşünüyorum bu aralar çok sağolun
-
@antimülakat o zaman inşallah bir sürü 4431 kodlu memura ihtiyaçları vardır amin:) hocam İstanbul dışında çok zorda kalmadıkça tercih etmemeyi düşünüyorum. Diğer açılan yerlere gidemem malesef elimde olmayan durumlardan dolayı. Bakalım birkaç güne kadrolar açıklanır hakkıyla atanacak tüm arkadaşların işine yarar bir sayı olur inşallah
-
@antimülakat hocam o kadar umutsuzluk hasıl olmuş ki üzerimize... Benim de puanım 87.799 bölümüm işletme alan bazında 542. sıradayım. 2018/2 de gelmez sana diyenler çok oldu ama bu tercih yapmayacağım anlamına gelmiyor ya nasip diye yapacağız inşallah. Size göre umut var mıdır antimülakat hocam 2018/2 de bu sıralamaya ve puana?