2019 İSKİ 463 Adet Memur Alım İlanı
-
Ydsli bilgisayar işletmeni maaşı ne kadar acaba bileniniz soranınız sorduranınız var mı
-
"42.Bilgisayar İşletmeni" pozisyonuna başvurdum. Başvuru esnasında P3 puanı otomatik olarak çıkıyor zaten ancak YDS puanım çıkmadı, puanı kendim yazdım küsurat da kabul etmiyor. Başvuru bittikten sonra sonuç formunda KPSS puanım gözüküyor olmasına rağmen yazdığım YDS puanım çıkmadı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mıdır?
-
Beyaz masaya cimere şikayet ettim seni iski burayı okuyorsundur belki eğer başvuru yapamazsam haram olsun haram olsun haram olsunnnn!!!!
-
Arkadaslar kamu yonetimi 125 kisi 81 e duser mi acaba
-
25 kişilik ilana başvurabildim sadece İşletme mezunu ve yds istemeyen sadece o vardı 38. No başvuran var mı ona?
-
@y-oguz90 cevabimi da kendim vereyim basvurumu yeni yaptim aday sira numaram 5500lerde daha ilk gun zor gozukuyor.
-
@betul_ hocam ben 38 e başvurmayı planlıyodum da demin iski yi aradım yds siz ile arasındaki fark nedir çalışma maaş vs fark olduğuna göre farklı bişe isteniyo bi de c seviyesi yds, bana aralarında hiçbir fark yok sadece ingilizce bilenlerin olduğu kadro bulunsun diye açıldı gibisinden bişe dedi, heralde konuştuğum kişi de bilmiyo diye düşünüyorum, son güne kadar beklicem
-
@y-oguz90 maşallah herkes kamu yönetimi okumuş herhalde benimde 79 puanım 5500 ise ilk günden yüksek kapatır
-
39 a başvurdum aday sırası 5508 geldi , bu sıralama sisteme genel kayıt sırası galiba. Yoksa puanlar çok yüksek kapatacak gibi duruyor
-
@bynkeynes maalesef hocam 90+ puanlarla merkeziden yuksek maasli yerlere atanacak olanlar da basvuruyo olan bize oluyor 75-82 araliginin gumruk, infaz koruma, katipliktrn baska sansi kalmiyor
-
Özlük hakları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@gs47 3 bin tl civarında olur.
-
@y-oguz90 keşke bu alım merkezi atamadan sonra olsaydı hiç değilse önümüz açılırdı.
-
@gs47 maaş farkı var mıdır bilmiyorum hocam ama 38 hariç işletme bölümünde başka alım yok o yüzden şansımı deneyeyim dedim siz de deneyin derim nasip belli olmaz
-
merhaba mühendis başlangıç maaşı ne kadar biliyor musunuz?
-
@y-oguz90 hocam aynı pozisyina başvurduk galiba 86 puanım var benimde ama 2018 puanıyla ilk alımlar olacağı için şans biraz
-
@garam hocam 86 nın sansı yuksek bence hayırlı olsun
-
iski sadece istanbul olduğu için herkes tarafından cazip görülmeyebilinir o yüzden bu durum puanları biraz aşağı çekebilir, ben de 41 nolu alıma başvurdum. bakıcaz artık
-
ilanda yaş kriteri yok ona dikkat ettiniz mi ? saçma değil mi bir sınırın olmaması ?
-
42 numaralı YDS isteyen bilgisayar işletmeni kadrosuna başvurdum. Aday numaram 9330 oldu. P3 puanım 77, bu puana gelmez bence ama yine bir ümit başvurdum, hayırlısı artık.