Kurum güvenlik soruşturmasını da mı yapıyor bir yandan anlayamadım. Öyle değilse sınava girdiğimde kuruma ne kadar hayran kaldıysam şimdi de o kadar soğudum.
sukulent tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@bir-i̇ki Sizin dediğiniz sözlü sınav olabilir hocam, nette yazınca şimdi şu sitede denk geldim mesela, 11inde yapılan sınav 23ünde açıklanmış.
https:/ /www.kamupersoneli.net/kamu-personelleri/btk-bilisim-uzman-yardimciligi-yazili-sinav-sonuclari-aciklandi-h23485.html
-
Beklentiyi en kötü 15 şubata çeksek de, insan şu Cuma günleri bi umut bakıp bakıp çıkmıyor değil:)
-
Mühendislikten kimler kaldı acaba mülakata? 100 kişi mi kalıyor kesin, önceki mülakatlarda öyle mi olmuştu bilgisi olan var mı? Bir de hiç yok mu önceden BTK mülakatına giren, bir fikir alışverişi yapsak burada?
-
@yazilim yazmışlar sanırım hocam, ben de oradan bakmıştım
sukulent tarafından gönderilen son iletiler
-
@compengg herkesin aynı anda başlayacağını o yüzden soruşturma süresinin aşağı yukarı aynı olduğunu söylemişlerdi hocam.
-
@cankii hocam bayramdan sonra her an başlatabilirler
-
Bana da sorsanız beklentim 2 Aydan önce açıklanmaz ama duygulara söz geçmiyor her gün ya da 2 güne bir buralardayım
-
Saatler kaldı mülakatların bitmesine. Bu süreci beklemesi daha da zor görünüyor. Minimum 2.5 ay var şimdi açıklamalarına değil mi
-
@zigana hocam dün de mühendis mülakatı varmış. Ben bugün girdim dün ve bugün toplam 68 kişi girmiş heralde öyle demişti görevli. Ama gelmeyenler de olmuş az da olsa..
-
Mühendislikten kaç kişi mülakata giriyor bilen var mı arkadaşlar? Dün sosyalden 41 sayısı denilmiş sanki ama zaten 10 kişi alacak yazıyor ilanda, 4 katı 40, yani daha az kişi çağırmamışlar sanki?
-
@yazilim yazmışlar sanırım hocam, ben de oradan bakmıştım
-
Ben mühendislik alanından gireceğim için alakalı bulduğum mevzuatı inceledim ama çok sorulabilir gibi gelmiyor nedense, e yazılı sınavı da zaten geçtik oradakileri tekrar niye sorsunlar diyorum. Ne çalışabiliyorum ne içim rahat, bitse de hayırlısıyla kurtulsak..
-
@mehmetoksak geçen sene de böyle absürt akşam saatlerinde mülakata alınanlar olmuş hocam, normaldir o yüzden. Önceki sene btk alımı başlığını tararsanız görürsünüz.
-
@thebutcher hocam öyle sanılıyor ama bence mülakata kalan kişi sayısını çok düşürmüyor kurum. Seçeceğini azaltmak istemez heralde, çan mantığı vs geçen kişiyi artırır diye düşünüyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa da şansımız artsa. Ben alandan az sorulduğunu genel olarak sohbet gibi geçtiğini okudum önceki yılları biraz kurcalayınca. Ama bilemiyorum neye ne kadar önem veriliyorlar o sırada.