@hegia-sophia Siteden sonuca baktığınızda yazıyor taban puan 86 küsür bir şeymiş.
austa9215
@austa9215
austa9215 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Merkez Bankası avukatı alımı 2019
-
RE: 90 üzeri puanla ruhsatı olmayan kaç kişi?
@antimülakat inşallah öyle olur keşke hakimlik düşünenler boşu boşuna yazıp kadro yakmasalar
-
Sonuçlar açıklandı.Ben kazanamadım.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
austa9215 tarafından gönderilen son iletiler
-
Sonuçlar açıklandı.Ben kazanamadım.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Arkadaşlar hiç aranızda arayan soran oldu mu süreç ne aşamada diye? İki ayı geride bıraktık artık.
-
@falcon9 ben de güvenlik soruşturmasından dolayı en az iki ay sürer diye tahmin ettim ama bir ihtimal güvenlik soruşturması bitirilmeden de açıklanır mı acaba diye bir umutla sormuştum. Böyle bir ihtimal pek yok herhalde.
-
Mülakat tarihleriniz ne oldu arkadaşlar?benim 6 şubat. daha önce kimler girecek ya da hepimiz aynı gün mü mülakata alınıyoruz?
-
Geçmiş senelerde sınava girenlere ulaşamazsak süreç sürpriz olacak. En azından ne tarz sorular soruluyor mülakatın ne kadarı ingilizce filan öğrenebilsek iyi olurdu.
-
@hegia-sophia Siteden sonuca baktığınızda yazıyor taban puan 86 küsür bir şeymiş.
-
@yesilcay bana da geldi mail ve aynı sorular var benim kafamda da.Hatta biraz çalışıp mı tıklasam linke diye düşünmeye başladım.keşke geçen senelerde başvuran biri yardımcı olsa
-
Kişilik ve yetkinlik testi nasıl oluyor bir fikriniz var mı? Bir de daha önce girenlerden duymuşsunuzdur belki mülakat süreci nasıl? Neler soruyorlar ve ne kadar ingilizce konuşmamızı bekliyorlar?