Arkadaşlar günaydın sonuçlar açıklanmış benim olumlu oldu inşallah sizlerin de olumlu olmuştur.
dendene tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı Alımı
-
RE: Askerdeyken Maliye Bakanlığı Sınavlarına Başvuru Yapıp Sınavlara Girebilir Miyim ?
Başvuru yapabilirsiniz
Askeralma Yönetmeliği
İzin işlemleri
MADDE 31
(13) Yükümlüler (burası sizi bağlıyor) ile Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrası kapsamında askerlik hizmetine devam edenlerden isteklilere (bu kısım askerliğini ilave 6 ay daha yapmak isteyen personeli kapsıyor sizi değil ) , kamu görevine giriş sınavlarına katılacaklarını belgelendirmeleri şartıyla, Kanunun 28 inci maddesi kapsamında izin hakkı bulunmaması halinde sınav süresince izin verilir.
7179 Askeralma Kanunu
İzin süreleri
MADDE 28 – (1) Erbaş ve erlere muvazzaflık hizmetinin her ayı için bir gün izin verilir.
(6) Bu madde kapsamında verilen izinler askerlik hizmet süresinden sayılır.
(7) Birinci fıkra kapsamındaki izinler için bir defa, yol ve iaşe bedelleri birlik komutanlıklarınca ödenir. Birinci fıkra kapsamındaki izinlerde bir defa gidiş ve dönüş yol süresi verilir.
dendene tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Askerdeyken Maliye Bakanlığı Sınavlarına Başvuru Yapıp Sınavlara Girebilir Miyim ?
Başvuru yapabilirsiniz
Askeralma Yönetmeliği
İzin işlemleri
MADDE 31
(13) Yükümlüler (burası sizi bağlıyor) ile Kanunun 5 inci maddesinin üçüncü fıkrası kapsamında askerlik hizmetine devam edenlerden isteklilere (bu kısım askerliğini ilave 6 ay daha yapmak isteyen personeli kapsıyor sizi değil ) , kamu görevine giriş sınavlarına katılacaklarını belgelendirmeleri şartıyla, Kanunun 28 inci maddesi kapsamında izin hakkı bulunmaması halinde sınav süresince izin verilir.
7179 Askeralma Kanunu
İzin süreleri
MADDE 28 – (1) Erbaş ve erlere muvazzaflık hizmetinin her ayı için bir gün izin verilir.
(6) Bu madde kapsamında verilen izinler askerlik hizmet süresinden sayılır.
(7) Birinci fıkra kapsamındaki izinler için bir defa, yol ve iaşe bedelleri birlik komutanlıklarınca ödenir. Birinci fıkra kapsamındaki izinlerde bir defa gidiş ve dönüş yol süresi verilir. -
Genelkurmay Başkanlığı Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı Mülakatında Başarılı Olanlar
Merhaba arkadaşlar,
Mülakat sonucu olumlu olan adaylar var mıdır? Varsa iletişime geçelim.
Ben işletme alanından başvuru yapmıştım.
Saygılarımla,
-
İşletmeden başvurusu yapmıştım.
-
Arkadaşlar günaydın sonuçlar açıklanmış benim olumlu oldu inşallah sizlerin de olumlu olmuştur.
-
Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgi alab oldu mu arkadaşlar?
-
Çok teşekkür ederim ben bulamazdim bunu.
-
Öfkeli rica etsem linki buraya bırakabilir misin?
-
Msb de sözlü mülakat sonuçlarının aciklandigi siteden e devlet şifren ile giris yap daha sonra tercihlerim diye sekme var oradan randevu alıp sınav giriş belgeni görüntüleyebilirsin .ben randevu alamadim belgeyi görüntüleyemiyorum açıkçası.