Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı Alımı
-
Taban puanlar açıklanmış.
Hukuk: P7 - 79,09945
Uluslararası İlişkiler: P7 - 84,83437
İşletme: P18 - 79,32557 -
Arkadaşlar açıklama kısmında bedelli askerlik sayılmamış anladığım kadarıyla mülakat tarihinden sonra bedelli askerlik yapacaklar direkt elenecekler? Bilgisi olan var mı?
-
Merhaba arkadaşlar, evet bedelli askerlik yapacak olanlari dikkate almamislar daha emin olmak için bu numarayı ( 03125620543 ) aramakta fayda var.
Silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı sınav giriş formunu temin edebilen var mı? Bende sınav giriş belgesini görüntüleme kısmı aktif değil aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Kimse yok mu arkadaşlar?
-
Sınav giriş belgesine ulaşabilen oldu mu arkadaşlar? ?
-
Giriş sınavı formunu nereden temin edebiliriz? Elinde link olan varsa, gönderebilirse çok makbule geçerdi ya.
-
Msb de sözlü mülakat sonuçlarının aciklandigi siteden e devlet şifren ile giris yap daha sonra tercihlerim diye sekme var oradan randevu alıp sınav giriş belgeni görüntüleyebilirsin .ben randevu alamadim belgeyi görüntüleyemiyorum açıkçası.
-
Arkadaşlar ilanı tekrar incelerseniz istenen belgeler arasında sınav giriş belgesinin olmadığını görürsünüz. Ancak Giriş sınavı formu diye bir formun dondurulması
isteniyor. Bu sorunu da bir takım uğraşlar sonucu çözdüm. Eski duyuru metninde bir link var oradan indirebilirsiniz formu. (İsteyen olursa ben indirdim) -
Öfkeli rica etsem linki buraya bırakabilir misin?
-
@dendene formun linkini göndermeyi uğraşmama rağmen başaramadım, kusura bakmayın. Ama bu linkte "İlan metnine ulaşmak için tıklayın." yazan kısımda giriş sınavı formununun köprüsü bulunan eski ilan metnine ulaşabilirsiniz. O köprüye tıklayınca da formun Excel halini indirmeniz mümkün oluyor. Umarım bu kadarı faydalı olur. https://personeltemin.msb.gov.tr/AnaSayfa/DuyuruDetay?prmEncrypt=WXiG-MVFtSxVPLEGE3hX22QOn7h0Bz-8XhPK715Dy1nYo2f4iNkizyPLDXyWagZdAOWCGI4IrefYa_v5HlC4fz0pmVhis4EaNWymycCCxZVRAP3jsWW1FbkZkuYvWesP
-
Çok teşekkür ederim ben bulamazdim bunu.
-
TSK Mevzuatı için bir şey bulabilen var mı? Sitede hiçbir şey yok. Eski kanunların hepsi de mülga sanırım mevzuat.gov.tr’de bir şey bulamadım.
-
@şanlıtellak mülakata girmişseniz eğer, nasıl bir ortam olduğunu ve nelerden sorulduğunu söylemeniz mümkün müdür?
-
Mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgi alab oldu mu arkadaşlar?
-
Kaç kişi geldi bugün acaba?
-
@dendene 40 gün dediler.
-
Teşekkürler @adolf-stalin
-
Arkadaşlar günaydın sonuçlar açıklanmış benim olumlu oldu inşallah sizlerin de olumlu olmuştur.
-
İşletmeden başvurusu yapmıştım.
-