@ozgurdeniz61 bende bunu diyorum o kadar detaylı çalıştık ki.. senetle ispat, idari de belediyeler,özel idareler bu konuları bize sormaları lazımdı idari'ciler olarak, yoksulluk nafakası ya da vasiyet borcu bizim branşı ilgilendirmezdi.. ve o kadar net sorular varken sırf düşürmek için öncüllü soru sormak, bilgi ölçmekten ziyade.. hayırlısı olsun ama gece gündüz demeden çalıştığımızda değmedi
aslimbir tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevaplarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevaplarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@idariyargı aynı sonucu idari için de bekliyorum düşük kapatsın

foruma bakınca moralim bozuluyo 

aslimbir tarafından gönderilen son iletiler
-
@idariyargı aynı sonucu idari için de bekliyorum düşük kapatsın

foruma bakınca moralim bozuluyo 

-
İcra müdürlüğü sınavı 26 ocak da açıklanacaktı biraz önce açıklandı 843 kişiden 44 kişi kazanmış belki bu sınavda erken açıklanır
-
@ozgurdeniz61 bende bunu diyorum o kadar detaylı çalıştık ki.. senetle ispat, idari de belediyeler,özel idareler bu konuları bize sormaları lazımdı idari'ciler olarak, yoksulluk nafakası ya da vasiyet borcu bizim branşı ilgilendirmezdi.. ve o kadar net sorular varken sırf düşürmek için öncüllü soru sormak, bilgi ölçmekten ziyade.. hayırlısı olsun ama gece gündüz demeden çalıştığımızda değmedi
-
@ozgurdeniz61 merhaba umudum yok,forumlarda çok yüksek söylüyorlar netlerini seneye kaldık galiba sizin var mı ümidiniz...
-
Merhaba 53 alan 24 gk ekler mısınız