TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. ozgurdeniz61
    O
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 2
    • İleti 59
    • En İyi 20
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

ozgurdeniz61

@ozgurdeniz61

48
    İtibar
    610
    Profil Görüntülemeleri
    59
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

ozgurdeniz61 Takip etme Takip Et

ozgurdeniz61 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 İdari Yargı Sınavı

@ayyyse niye bu kadar kaderinize razı oluyorsunuz,iibfliyim ve 2 yıldır bu sinava hazırlanıyorum ben,ilk alımda iibfli almayacağız deseler tamam mi diyeceksin hemen,niye hiç hakkınızı aramassiniz her şeye eyvallah dersiniz...
      Kusura bakma ille seni kastetmiyorum,genel konuşuyorum..iibflilerin bu vurdumduymaz tavrı,herşeye amenna demesi yüzünden devlet iibflileri adam yerine koymuyor..
      Yakında girebileceğimiz tek yer bankalar olacak boyle devam ederse...
      Ben gerekirse tek basima mücadele edeceğim,yok öyle dünya ben 2 yıldır bu sinava hazırlanıyoru,bir çırpıda iibfli almıyoruz diyemezler

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
      O
      ozgurdeniz61

Bir kaç ay önce burda bizle kafa yapanlar vardı,yok ben su ürünleri mezunuyum bende hakim olcam,yok ben besyo mezunuyum bende hakim olcam...Huhu nerdesiniz sesiniz çıkmıyor

O
      ozgurdeniz61
    • RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları

Arkadaşlar,meclise dilekçe yazdım sınav tarihleri hakkında.Toplu imzaya açtım,girin üye olun sizde imzalayin...

O
      ozgurdeniz61
    • 2018 idari hakimlik(iibf öğrencileri)

Bu sınava 2 yıldır hazırlanan iibf öğrencileri olarak,ilk alimda iibf alınmaması durumunda 2 yıllık çalışmamız emeğimiz hiç olacak.Böyle bir durumda çok ama çok büyük haksızlık ve hak yemiş olacaklar.Böyle bir düşünceyi bizlere 2016 sınavından hemen sonra duyurmalari gerekirdi,sınava bir kaç ay kala iibfli öğrenci almayacağız deme hakları yok,biz bosunami 2 yıldır hazırlanıyoruz.Onun için idari hakimlik sınavına hazırlanan bütün iibf öğrencilerini bu başlıkta toplanmaya davet ediyorum.Mücadele zamanı....

İİBF içinde yayımlandı
      O
      ozgurdeniz61

Yazılanlardan sonra mülakata kalmam zorlaştı onun için taktik değiştirip totem yapıyorum:Eğer mülakata kalırsam mülakat günü orda olan herkese benden çay,mülakati geçersem staj zamanı mülakatı geçen herkese yemek😂😂

O
      ozgurdeniz61

Bugün aciklansa da kazanamadigimi görsem artık,böyle olmuyor "ulan acaba kazanirmiyim"düşüncesi deli etti beni😂😂

O
      ozgurdeniz61

Arkadaşlar,usenmeyin farklı farklı e-posta ile cimere yazın,ben öyle yapıyorum cimeri illallah dedirtelim,ayrıca güzel bir metin hazirlayabilen var mi altına "iibf öğrenci topluluğu" yazıp fox tvye falan whatsaptan yollayalim,belki dikkatlerini çeker...

O
      ozgurdeniz61
    • RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@bivena sakın umudunu kaybetme benim durumum seninkinden kötü,ben bu sınava 1.5 sene çalıştım her ayrıntıyı her konuyu her kanunu okudum çalıştım ama sınavda bana bir şey oldu sanki sinavdaki ben değildim en iyi bildiğim soruları yanlış yaptım hâlâ kendime gelemedim 77 dogrum var,büyük ihtimal kalamam....Düşün matematikteki denklem sorusunu en sonuna kadar getirdim 3e bolemedim,kamulastirmada taksit sorusunu bile yanlış yaptım...Ama daha kötü hirslandim inat ettim bir dahaki sınavda Allah izin ederse derece yapacağım...Sende pes etme,yaşın muhtemelen benden küçüktür ben 30 yaşındayım.Daha çok çalış emin ol zor sınav değil

O
      ozgurdeniz61

@saykayhak Murat hocanın demesine göre standart sapmali 80-82 arası kapatacak.Bu durumda standart sapması 4-5 civarı gelen 76-77 doğrusu olan da kazanabilir..

O
      ozgurdeniz61

@vm_yilmaz mülakat icin hic umudum yok ama şöyle yazıları okuduğumda ulan acaba mi diyorum 😂😂😂

O
      ozgurdeniz61

ozgurdeniz61 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)

@aintmadatcha hocam bak sana şöyle söyleyim 59 kişi alınmasının sebebi yazılı sınavdan ilk 300e girenlerin 250 civarı İİbfli geri kalan hukuk mezunu,250 iibfli içinden alabilecekleri maksimum sayı olan 20 kişiyi zaten almışlar geri kalan 40-50 civarı hukuk mezunun da nerdeyse hepsini almışlar,yani anlayacağın orda bir anormal durum yok.100 kişiyi doldurmaları için 20den fazla iibfli almaları lazimdi,bu da olmayacağına göre 59 kişi alınması gayet doğal...
      Gelelim mayıs-haziran sınavına evet belki düşük ihtimal ama oturduğun yerde tweetere girip taga destek vereceksin ne kaybedeceksin

O
      ozgurdeniz61

@aintmadatcha kardeşim sanane,sana fikrini mi sorduk

O
      ozgurdeniz61

Arkadaşlar 2021de mayıs haziran aylarında sınav yapılacağı lafları dolanıyor,biz de sürekli tweeter da tag açıp Bakan Bey e elimizden geldiği kadar sesimizi duyurmak için facebook ta grup açtık,özellikle 300-1000 aralığında olup sınavı kaybeden arkadaşlarımız gelin hep beraber olalım...

O
      ozgurdeniz61

@saitulukurt valla hocam gkgy 16 gözüküyor ya 2 türkçe yapmışım 3 vatandaşlık yapmışım,her sene ful yaptığım 2 dersten toplam 5 doğru yapmışım, nasıl oldu anlamadım borçları cezayı ful yapıp türkçe yüzünden bu sinavi kazanamamak çok koyuyo insana

O
      ozgurdeniz61

63 alan yapıp kazanamadım çıldırmamak elde değil

O
      ozgurdeniz61

Arkadaşlar ösym cevapları ne zaman açıklar

O
      ozgurdeniz61
    • KURUM DEĞİŞTİRME

Ben Seçim Müdürü olarak görev yapmaktayım,kendi memleketimden uzakta olmam ve rotasyona tabi olmamız yüzünden kurum değiştirmek istiyorum...
      Geçiş yapmak istediğim kurumda da şube müdürü olarak başlama şansım varmıdır ve maaş durumu nasıl olur artar mı azalır mı?
      Bir arkadaşım müdür kadrosunu almışşın,eğer torpilin sağlamsa şube müdürü olarak başlayabilirsin dedi ama bende torpil falan yok...
      Bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

KAMU PERSONELİ içinde yayımlandı kurum deği̇şti̇rme
      O
      ozgurdeniz61
    • RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Arkadaşlar,mülakatı geçenlerin kaç tanesi iibfli acaba...
      Yanlış hatırlamıyorsam cimere soran arkadaşlar vardı...

O
      ozgurdeniz61
    • RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı..
      Benim arkadaşımın arkadaşı tehdit suçundan 5 ay hapis cezası olmasına rağmen mülakatı geçip staja başlamış..
      İlanlarda 3 aydan fazla hapis cazası alanlar engel teşkil ediyor..
      Benim anlamadığım ya arkadaşım fazla atıyor ya da bu kişinin referansı Adalet Bakanı...
      Böyle bir şey hakkaten mümkünmü...

O
      ozgurdeniz61
    • RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •

Iktisattan fulleyen ya da fule yakın yapan arkadaşlardan burda olan var mi?

DİĞER içinde yayımlandı
      O
      ozgurdeniz61