Sorulara baktım kaç defa 60 dogruyu çalışan birinin rahatlıkla zorlanmadan işaretleyip yapabileceği sorulardı.. Ben 57 yaptım 5 soruyu göz göre göre bile isteye yanlış yapmışım resmen.. Bu sınavı ayırt edici soruları yapanların kazandığı değil basit hatalarla yanlış yapıp kaybedenlerin sınavı olacak.. Sonuç olarak sınav kolaydı ama hataya düşmek çok kolaydı..
VM_Yilmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
S.a. Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hakimlik denedim kıl payı gitti artık kaymakamlık ilanı bekliycem şimdiden herkese başarılar diliyorum
-
Kursuye göre avantajları ve dezavantajları var. Danıştay da daha yoğun tempoyla çalışılır ama izinleri kürsüye göre biraz daha fazla olur,sosyal faaliyetler Danıştayda daha çoktur, kürsüde ilgi alaka ve özel ayrıcalıklar (bundan kastım çalışma şartlarıdır) kürsüde daha iyidir, mesleğinizde yükselmek istiyorsanız Danıştay daha iyi bir seçim olacaktır, işi usul ve esas olarak kürsüde daha iyi öğrenebilirsiniz, Danıştayda sıradan biri olursunuz, kürsüde en yetkili kişilerden biri siz olursunuz, Danıştayda evde daha çok çalışma imkanı bulursunuz, kürsüde daha sık kurumda bulunmanız gerekir, kürsüde dosyayı sıfırdan hazırlarsınız, Danıştayda hazır olan dosyaların usul ve esas denetimini yaparsınız, Danıştayda üstünüz oldukça çoktur, kürsüde bir elin parmağını geçmez .
-
Liste az cok bilgi veriyor artık.. İlk yığılma 81de sonra 79 ham puanda oluşmuş.. Buda demek oluyor ki 79 - 81 arası dogru yapanlardan bu dogrulardaki gkgy dagılımı örneğin en az 57 58 alan olmalı ve sonuncu olarakta sapmanın etkisiyle 300 kişilik liste oluşur.. Sonuc olarak 80 üstü dogru bunun enaz 57 si alandan olacak sekilde bu 57 yide sapma getirecek sorulardan yaptı iseniz mülakata hazırlanmaya başlayın bence
-
@kubra111 hanım puanları biraz daha sağ tarafa alıp düz bi sütün olarak yazabilirmisiniz.. Yukardan aşağı takipi daha kolay olur diye düşündüm
-
@pablomu yahu hayel satmayın insanlara en kötüsünü düşünüp hazırlıklı olmak lazım.. En küçük umudun varsa başarısız sonucu görünce insan yıkılıyor.. Buraya son kez yazıyorum mülakata girenler 60 alan yapanlar olacak.. 60 yapamayıp mülakata girenler 75 kişiden fazla olmaz.. Bu 75 kişide ya gkgyden iyi yapmış yada ss ile farkı kapatmıs olacak.. 83,99puan 300. Kişi olacak her türlü bahse de varım
-
@dzndr herkes alan ağırlıklı diyor ve yanılıyor bu sınavı gkgy ve ss kazandıracak
-
@ecem Sapma yüksek donanımlı bilgisayarların yaptığı Bi hesap.. 1. Ye 100 puan veriliyor ama adamın atıyorum 87 neti ile 92 puanı var demekki onun sapması 8 yani en yüksek sapma 85 puanı olsa 15 sapması olacaktı
-
@mami1616 rüyanda standart sapma kaç gelmiş önemli olan o, sapman kaçtı belki Bi fikir ediniriz =))
VM_Yilmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@çalışma-uzmanı hocam parayı biz sana yollayalım itiraz sebebinide yazalım sana sen bizim yerimize versen olmaz mı
-
@çalışma-uzmanı ben şehir dışındayım nasıl itiraz edebilirim acaba
-
@naturegmbh benimde aynı ortak alan doğrunuz kaç
-
Geçen sene burada liste vardı bu sene uğraşan yok mu
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
S.a. Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hakimlik denedim kıl payı gitti artık kaymakamlık ilanı bekliycem şimdiden herkese başarılar diliyorum
-
@dzndr sadece kanunu oku 2 gününü almaz 14 soru
-
@ir06 sapma 0.9 gelmiş demekki 14bin kişinin ortalaması 75 falan olmalı ki ortalamadan 1 puan sapmışım
-
24, 56 ile 331. Oldum maalesef.. Son treni kaçırdık bundan sonra yardımcılık başlar... Yüksek alımlarla iş yükünü azaltamadılar yardımcılıkla çözecekler 3 hakimden 1ine yardımcı verseler önümüzdeki aylarda güzel kontenjanlar bizi bekliyor... Ayrıca burada ne zaman birşey yazsam beni taşlayan kesim sözüme geldiniz değil mi? 60 alan yapanlar paçayı zor kurtardı
-
Listeyi birle mi çarptık =(