Yaziklar olsun yaaa
standartsapma
@standartsapma
standartsapma tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@standartsapma o çan olmuyor mu
Bilmiyorum ama neticede atiyorum en fazla dogru yapan 26/66 yapti nirmalde ham puani yaklasik 92.5 oluyor.Ama bu kisiden fazla ham puana sahip olan da yok.O zaman bu kisiye 100 puan verilirse ikinci ve ucuncu ve sonraki sirada olanlara da o oranda puan verilmesi gerekmiyor mu?
-
@kubra111, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@standartsapma sizde yeni katıldınız galiba foruma. ankete sizi de eklememizi istemez misiniz ama lütfen 65 alan neti üstü söyleyip üzmeyin bizi :))
Yok 25/57 gibi bekliyorum
standartsapma tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@rotmof, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Arkadaşlar Merhaba. Sayıştay eleme(test) sınavında genel kültür bölümünde soruların konu dağılımı nasıl oluyor daha önce giren arkadaşlar yardimci olabilir mi. Örnek sanat tarihinden kaç soru geliyor, coğrafya tarih kaçar soru geliyor. Yine aynı şekilde hukuk bölümünde 5 hukuk dalı sayılmış hepsniden 3 er soru şeklinde mi oluyor. Sinav ilaninda buna iliskin bilgiye rastlamadim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Tarih 4 soru sanat tarihi 1 veya 2 olabiliyor genelde 2 soru digerlerini bilmiyorum
-
@standartsapma öyle bir durum olmuyor ki böyle sınavlarda. hiç 100 tam puan alınmayan yıllar oluyor. o yüzden dediğiniz gibi bir durum yok bence
100 puan alinmiyorsa haklisiniz o zaman ben illami birileri 100 aliyor saniyorum
-
@standartsapma sizde yeni katıldınız galiba foruma. ankete sizi de eklememizi istemez misiniz ama lütfen 65 alan neti üstü söyleyip üzmeyin bizi :))
Yok 25/57 gibi bekliyorum
-
@mühlet, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@standartsapma o çan olmuyor mu
Bilmiyorum ama neticede atiyorum en fazla dogru yapan 26/66 yapti nirmalde ham puani yaklasik 92.5 oluyor.Ama bu kisiden fazla ham puana sahip olan da yok.O zaman bu kisiye 100 puan verilirse ikinci ve ucuncu ve sonraki sirada olanlara da o oranda puan verilmesi gerekmiyor mu?
-
Simdi diyelim ki burda yapılan listede birinci olan gercekte de birinci oldu.Onun puani 100'e sabitlenip bizim puablar ona gore mi verilecek?