Ya arkadaşlar çok yüksek puanlardan bahsediyorsunuz 2016 sinavi bundan daha kolay bir sinavdı insanların umudunu kirmayin 76 doğrusu olan dua edip beklesin zaman ne gösterir bilinmez
selamiiii tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
GK gy 25 alan 53 benide ekleyebilirsiniz ayrıca belirtmek isterim bu sınav 80 puanın altına düşecek gibi gözüküyor herkese başarılar dilerim
-
@kubra111 yani herkesin mutlu olarak ayrilamayacagini düşünüyorum osym soru hazirlamakla kalmıyor bizim Nerede hata yapacağımızı biliyor bir nevi tuzak kuruyor aslında pek hafife alincak bir kurum değil
selamiiii tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
@aykutluk eksik evrak gonderdiginizi onlar mj arayıp söylediler
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
@bluephantom Hayır sormadım durdurulmussada artık şaşırmam yani açıklamak neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. İnsan çıkıp böyle oldu söyle oldu der. Artık bu alımlar insana huzur ve güven vermekten çok eziyet olmaya başladı
-
RE: İMMİB 22 Personel Alım İlanı
Ben aradım telefonda bilgilerinin olmadığını siteyi takip etmemiz gerektiğini söylediler
-
@minikistan 2016 hakimlige gircektim ama kaymakamlikla arası 1 hafta olduğu için kaymakamligi denedim ama giren çok çok fazla arkadaşım var ortak düşünceleri şu bu sınav 2016 sınavından daha ZOR bir sinavdı
-
@minikistan hissiyat diyelim biraz tecrübe diyelim biraz da öyle olmasını istediğimiz için diyelim
-
@kafes66 zaten iptal edilecek tek soru o gibi duruyor