Kurul değerlendirilmesi yapıldığını sonuç açıklanma tarihinin belli olmadığı söylendi . Bende daha önceden iki hafta demiştiniz o da bu haftaya geliyor ama deyince , en geç haftaya açıklanır dediler. Bence telefondaki arkadaş karambole bir tarih veriyor. Açıklanacağını düşünmüyorum ama umarım bi an önce açıklarlar. Herkes yolunu çizmek için bekliyor.
garfield tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
garfield tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
Merhaba , Bilgisayar mühendisliğine başvurmuştum. Soruşturma bekliyorum. Bir kamu kurumunda sözleşmeli programcı olarak çalışıyorum. Ülkenin ekonomik durumu malum kötü. Sizce ptt özelleşir mi tamamen ? Özelleştirme olursa çıkarma durumları olabilir . Şimdiye kadar çıkarılmamış ama garanti değil tabi yarını bilmiyoruz. Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim ? Geçip geçmeme konusunda kararsızım hala.
-
Bilgisayar Elektrik Elektronik alanından kazanan var mı? İş tecrübe durumunuz var mıydı ? Neye göre aldılar acaba merak ediyorum
-
Personele bağlamıyor kadın direttim ama nafile
-
Şimdi de komisyon değerlendirilmesi devam ediyor dedi
Bu hafta da açıklanmayacak anlaşılan.
-
Kurul değerlendirilmesi yapıldığını sonuç açıklanma tarihinin belli olmadığı söylendi . Bende daha önceden iki hafta demiştiniz o da bu haftaya geliyor ama deyince , en geç haftaya açıklanır dediler. Bence telefondaki arkadaş karambole bir tarih veriyor. Açıklanacağını düşünmüyorum ama umarım bi an önce açıklarlar. Herkes yolunu çizmek için bekliyor.
-
@Hegia-sophia bilgisayar mühendisliği mi ? Bende kazandım pazartesi evrak vericem