@Godot Nasrettin Hoca demesin sonra hırsızın hiç mi suçu yok diye
Caykovski
@Caykovski
Caykovski tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun bende mülakattayım ama sgk denetmenliği olunca gitmeyeceğim. Eğer böyle arkadaşlar varsa benim gibi kendilerini belirtirse bekleyen bir çok arkadaşa en azından ön bilgi verip umut oluruz duyarlılğıınız için teşekürler şimdiden
-
Yani kardeş sende kim ne derse onu tersliyorsun insanlar fikirlerini de yazamaz hale geldi. Sonra neden foruma yazılmıyor neden sessiz neden tweet atılmıyor bırakın insanlar rahatça söylesinler istediklerini inanıp inanmamak bize kalsın
-
Güzel haberler alacağımız bir hafta başlangıcı olur inşallah
-
Hocam herşey için teşekürler gayet açıklayıcı anlatmışsın inşallah yarın açıklanır. Uzun süredir mücadele eden ve hakeden arkadaşların bu yolda muvaffak olmasını temenni ederim
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
İzmir milli mücadeleden sonra böyle mücadele görmedi heralde
-
Değerli dostlar bir şeyler için çabalarken hep başkasından bekledik tweet atmaya bile üşendik bugün yüksek enerjili bol tweetli bir gün olması gerekirken 5 10 arkadaştan başka kimse olmadı bu etkinlikte. Başını kuma sokanların değil alnı açık ve hakedenlerin kazanması dilerim
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
hahaha çok komik bir hal almış yine burası sonuç açıklandığında onu öyle yapmamışmıydım ben ya demezsiniz inşallah
-
Gençlerin umut dolu olması gereken yaşta bürokrasi tarafından bataklığa sürükleniyoruz. Ne hakları var böyle telefon bilgisayar başında bekletmeye
-
RE: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
biri bakan yardımcısı biri personel genel müdürü olmak üzere hakimevinde 4 kişilik bir komisyonun karşısında mülakata giriyorsunuz.Fanustan kağıt numarası seçiyorsunuz ve size o numaraya göre soru soruluyor bu sene girmeme mi sağlayan sorular ise hız problemi sorusu,garip bir atasözünün açıklanması anayasadan bir madde sorusu tarzında ironik sorular giren arkadaşlara başarılar
Caykovski tarafından gönderilen son iletiler
-
biri bakan yardımcısı biri personel genel müdürü olmak üzere hakimevinde 4 kişilik bir komisyonun karşısında mülakata giriyorsunuz.Fanustan kağıt numarası seçiyorsunuz ve size o numaraya göre soru soruluyor bu sene girmeme mi sağlayan sorular ise hız problemi sorusu,garip bir atasözünün açıklanması anayasadan bir madde sorusu tarzında ironik sorular giren arkadaşlara başarılar
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Banada aynı şekilde 21 ocak
-
Giren arkadaşlara mani olamam en kötü iş işsizlikten iyidir lakin hakim ve savcılar arasında kalan geri plana atılan bir meslek olduğu çokça söyleniyor çalışan arkadaşlar varsa gidip bilgi alsanız daha yararlı olabilir
-
Bana geçen sene hız problemi sordular atasözü sordular enteresan bir kanundan soru geldi komisyon hakimlik mülakatını yapan komisyondu yüzüne bile bakılmıyor garip kasvetli bir ortam
-
Ben bu kurumun mülakatına geçen sene girdim tövbeliyim artık giren arkadaşlara hayırlı olsun
-
@Willsmithh teşekür ederim en kısa zamanda sizleride götürürüz inşallah
-
Arkadaşlar hepinize hayırlı uğurlu olsun bende mülakattayım ama sgk denetmenliği olunca gitmeyeceğim. Eğer böyle arkadaşlar varsa benim gibi kendilerini belirtirse bekleyen bir çok arkadaşa en azından ön bilgi verip umut oluruz duyarlılğıınız için teşekürler şimdiden
-
RE: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
Hisse senedi 10. 000 akreditif verilen sipariş avanslar