Arkadaşlar daha önce hiç yazmamıştım foruma ama son aldığım duyuma göre artık işler ciddilesti.Öncelikle bir ara duydugumuz gibi Sgk ya listenin gittiği doğruymuş fakat sonrasında bakan hanım yeniden listeyi geri istemiş.Süreci bilinmedik bir sekilde uzatan bakan hanımmiş .Açıklanma Ocak ayını bile bulabilir diye söylendi. Twitterden bastırmamız lazım
milena tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Godot malesef... 1 yılı aşkın süredir açıklanmayan mülakatlar var bir önceki alımın da 7 ay sürdüğünü düşünürsek sürecin söylendiği gibi uzamamasi için twitterden kendimizi güzel bir üslupla daha fazla hatirlatmamiz lazım.
milena tarafından gönderilen son iletiler
-
@eomer keşke benim de bir bilgim olsa bu konuda
sadece bu kadarını öğrenebildim Ocak'a kadar sarkabilir diye duyunca da üzüldüm bir şeyler yapmalıyız diye buraya yazdım.
-
@Godot malesef... 1 yılı aşkın süredir açıklanmayan mülakatlar var bir önceki alımın da 7 ay sürdüğünü düşünürsek sürecin söylendiği gibi uzamamasi için twitterden kendimizi güzel bir üslupla daha fazla hatirlatmamiz lazım.
-
Arkadaşlar daha önce hiç yazmamıştım foruma ama son aldığım duyuma göre artık işler ciddilesti.Öncelikle bir ara duydugumuz gibi Sgk ya listenin gittiği doğruymuş fakat sonrasında bakan hanım yeniden listeyi geri istemiş.Süreci bilinmedik bir sekilde uzatan bakan hanımmiş .Açıklanma Ocak ayını bile bulabilir diye söylendi. Twitterden bastırmamız lazım
-
RE: Guy istanbul yedek
Arkadaşlar feragat edecek olanlar yazsın lütfen kaçıncı yedeğe kadar şansımız var sizce?
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@mundell-fleming ben de çok merak ediyorum bunu bir bilen yazsa
-
@serra bende aşırı heyecan vardı . Içerde çok kalmadım sanırım kaç dakika geçti fikrim bile yok. En son o ekonomide denge sorusunu yanlış cevapladım sanırım büyük ihtimalle yanlış. Peki teşekkürler dediler gönderdiler. Ilk tecrübemdi bir de o yüzden hep mi Böyle oluyor mülakatlar tatmin olmayınca cevaplardan cikariyorlar dışarı bilemedim
-
@vlkrt giremiyor diye biliyorum. Sadece sınava girecek kişi kimlikle içeri alınıyor
-
@serra bana da bugün soruldu kaldım öyle ne diyeceğimi bilemedim.sizin nasıldı mülakat ne kadar kaldınız sürat ifadeleri nasıldı bana kasinti gibi geldiler biraz
-
@coas yeni bir tane kurmak mantıklı. Kurarsanız bana da link atabilir misiniz?