haydi popescu haydi oğlum haydi oğlum
sbfkamucu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
lütfen bu işi gerçekten istediğine emin olmayan arkadaşlar başvurmasın sizin belki dediğiniz başkasının tek seçeneği olabilir kimsenin hakkına girmeyin , herkes için hayırlı olsun inşallah hakeden kazansın.
-
kpss den önce açıklanacağı zaten bes belli bişey , azami süreyi aşmışız 10 güne açıklanmazsa kapatsınlar dükkanı . başkanda twit atalı 2 hafta oldu zannımca. koy 10 gün 24 gün eder . yakında açıklayacağız dedikten 24 gün sonra açıklansın bi zahmet.
-
böyle saçma kin güdüsüyle hazırlanmış bir sınav olamaz .. öncelikle 3 ders oturumları tek kitapçık halinde olmalı ders başına süre uygulaması kalkmalı , oturumdaki derslerde değiştirilebilir , kamu yönetimi hukuk çeko - iktisat maliye uluslararası ilişkiler - işletme muhasebe istatistik şeklinde revize edilip parça pinçik politikasından vazgeçilirse mağduriyet bir nebze giderilebilir. kamu ile muhasebeye aynı süreyi vermek neyin kafasıdır. istatistik ten 4 soru işaretledim 60 dakika beklemek zorunda kaldım. eyvallah istatistik için 60 dk belki azdır ona birşey demiyorum ama benim derdim tüm puanlarım açıklansın beni neden hapsediyorsun 60 dk . sorular zor olabilir önceki yıllara göre değişik dersle alakasızlık oranı yüksek olabilir vs vs ama önce şu yapısal sorunları çözmemiz lazım. ayrıca her gözetmenin farklı uygulamaları kafa karışıklığı olması bazı sınıflarda sınavların 20 dk geç bitmesi sınav sistemindeki karmaşıklığı ve rezaleti gözler önüne seriyor. sınav yapıyorsun bi standardı yok adaylar nasıl eşit şartlarda mücadele edecek bazısı ek süre veriyor bazısı kafasına göre vermiyor yazık. o koltuklarda, o maaşlara böyle amatör organizasyonlar gerçekten çok yazık. şu foruma baktıkça ne kadar kalifiye insanların en güzel en verimli çağlarında burda psikolojik bunalımlara sürüklendiğini görüyorum o koltukları haketmeyen insanlarda sürekli bizleri mağdur ediyor ve keyif sürüyor allah bildiği gibi yapsın ..
-
adım adım trollenmeye doğru gidiyoruz sanırım birazdan çıkıp bugün açıklayacağız demedik bi gün açıklayacağız dedik derlerse zerre şaşırmayacağım ...
-
tıbbi malzeme kelime gurubundna tiksinmeye başladım
-
@Memnun-Kaygısız Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Goc etmek icin dogdular. ya goc edecekler, ya da olecekler. korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yaslilar bunu defalarca yasadi. gencler suruden ayrilmama geregini biliyorlar. buyuk tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yollarina devam etmeliler. doga onlara fisildadi.. harekete gec. harekete gec ve yasa
neyse biz kalkalım geç oldu artık
-
kısmetse derken allah bi engel çıkarmazsa diye temkinli konuştuğunu umudetmiştim , laçkalığa kılıfmış meğerse
-
yerleştirmeler açıklandığında açıkta kalan illeri ve sayıyı görebiliyormuyuz ?
sbfkamucu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: ÇSGB Bünyesinde Birleşme Sesleri
@mülkiye15 çok dikkate almayın geçmiş yorumlarına bakılırsa ara ara foruma gelip bilgi almış taklidi yaparak negatiflik pompalayan bi troll. Bundan sonrası beklemece olumlu olumsuz çokta kulak asmaya gerek yok gelecek khk ve ck ları bekleyelim artık.
-
asil olarak atanan arkadaşlar eğer ili beğenmeyip plase olarak guy vmy gibi atamaların sonuçlarına göre hareket edecekseniz atamanız kesinleşmeden tebligatınız hazırlanmadan feragat dilekçenizi kuruma gönderin mağdur olmayın. kurumla irtibat halinde olun bu süreçte
-
yerleştirmeler açıklandığında açıkta kalan illeri ve sayıyı görebiliyormuyuz ?
-
@rapist Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Yedekler kendi arasında tercih yapacak ya. O zaman boş kalan illere gitmek istemeyen ya da tercihlerinde 21.tercihi yapmayan aday olduğu takdirde arkadaki yedeklere sira gelir mi. Ya da mesela 15.yedek tek il tercihi yaptı diyelim o da onceki yedeklerle dolmuş olursa 15.yedegin hakkı yanıyor mu ?
hocam yedek atamasında sistem tüm yedeklere açılıyor , resen atamayı kabul etmeyen yedeğin arkasındaki yedeğe geçiyor hak öyle öyle ilerliyor sistem. 25 kişilik kadro açıldı 25 yedek tercih yapmıyor yani tüm yedekler tercih yapıyor yedek ataması olduğunda.
-
@Hacettepe-Üniv. daha önce öyle okuduğumu hatırlıyorum , son alımda hatta ek duyuru yapmışlardı süre dolduğu için yedeklik haklarının yanmadığı ve atama duyurusu yapılacağına dair . sıram 32 olursa belkide son kişilerden biri olurum çok kritik sıram. yinede umut ediyor insan işte ,yine yanlış hatırlamıorsam son alımda 22 yedek atama duyurusu yapıldı sırada 35 e kdr geldi ye biliyorum ama bulamadım o listeyi
edit : 26 kişi alınmış son alımın yedeklerinde -
arkadaşlar bilen biri özelden mesaj olarakta cevaplarsa sevinirim , öncelikle yedeklerin hakkı 3 ay diye biliyorum bu 3 aylık zaman asillerin ataması sonuçlandığı andan itibarenmi başlıyor. alınacak yedek sayısı asil atamalarında boş kalan tercih edilmeyen illere göremi yoksa aynı zamanda ataması yapılıpta sözleşme imzalamayn feragat eden vs vs olanlarıda kapsıyormu böyleyse süreç uzar , sadece atamalar sonucundaki boş kalan kadrolarsa daha çabuk sonuçlanır diye düşünüyorum , tek bir yedek ataması mı oluyor yine boş kalan kadrolara 2. veya 3. atama oluyormu ve bir de son olarak 2016 da 40 kişilk yedek atama duyurusu yayınlandğını gördüm son alımın atamasında kaç yedek kadrosu açıldı ve sıralama kaça kadar geldi , özellikle @paretowilfredo yardımcı olursan sevinirim hocam.
-
yedek 32 .. ne öldürdü ne güldürdü süründürmeye devam sgk ..
-
kısmetse derken allah bi engel çıkarmazsa diye temkinli konuştuğunu umudetmiştim , laçkalığa kılıfmış meğerse
-
listeyi bin kişiye tek tek mail atsalar o bile bitmişti ayıp .
-
evet 1 günü daha devirdik elde var sıfır