Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, mülakat için kitap almak gerekir mi
S
saveli tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
saveli tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü MülakatlarıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@zubizubi soyisim Yilmaz mülakat 29 Temmuz
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar, mülakat için kitap almak gerekir mi
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Bildiğim kadarıyla HSK’ya staj süresini 2 yıldan 1 yıla indirme yetkisi 2021 yılına kadar verildi yardımcılığında 2021 yılında staja başlayanlar için uygulanacağını düşünüyorum
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği SınavıHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
@mert0006 hocam rahat olun girersiniz mülakata Facebook’a bakarsan benim 59 alan 26 gkgy ben sınırda giriyorum, geçen sene ile hemen hemen aynı olur
-
RE: 29 Aralık adli yargı kaçla kapatır tahminenHAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI içinde yayımlandı
Merhaba benim alan 59 gk gy 26 adli mezundan girdim ilk kez giriyorum, Herkes emeğinin karşılığını alır inş çok büyük emekler var.