Bence sakin olun duyumların geneli Şubat bitmeden ilan geleceği yönde sakın olun ve çalışmaya devam edin moralinizi düşürmenin bir faydası olamayacaktir hem psikolojik açıdan hemde derse çalışma açısında evrene negatif sinyaller de gondermeyelim o ilan gelecek o ilan gelecek o ilan gelecek
yatutarsa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bugün gibde çalışan bir arkadaşımla görüştüm maliyede hareketlilik olduğunu söyledi
-
Alim yönünde yani o da çok birsey bilmiyor çalışmalar olduğunu söyledi sadece detay yok arkadaşlar o da bana bu kadar söyledi
-
İhtiyaç varken alınan gelir uzmanının ekonomi üzerinde ne etkisi olabilir yaa zaten 1 küsur yıldır alinmiyo valla Allah hepimize bu yeni yılda sabır versin arkadaşlar
-
Artık olumlu duyumlari okuyorum sadece şöyle bir bakıyorum duyum olumsuz gibiyse hemen geçiyorum sizde öyle yapın arkadaşlar psikoloji falan kalmıyor çünkü en azından bir sevk olur o ilan gelecek arkadaşlar umutlarımızı yüksek tutmalıyız
-
RE: A Grubu puanlarının gecerlilik süresinin arttirilmasi
Puan türlerinin değişmiş olması çok önemli değil bir cümleye bakar 2017 KPSS şu puan türü 2016 KPSS şu puan türünden alım yapılacak gibi çok zor birşey değil yani ne fark edicek bence de yapilmali kesinlikle
-
Benim Twitter adresine bir milletvekili takip istegi atmış bugün duyuruyoruz galiba biraz
-
Açıklama dedikleri şey örneğin ağustosta şu kadar öğretmen alımı olacak dendi öyle birşey olabilir yoksa alım olsa alım olacak denir açıklama yapmak nedir yada bizi uyutuyorlar umutlarımızı taze tutuyorlar ki uyanmayalim
-
RE: 2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
Destek veririz arkadaşlar yarın etkinlik iyi fikir
yatutarsa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bende bugun 5.komisyonda girdim mülakata bölüm uluslararası ilişkiler verginin fiskal amaçları vergi enflasyon durumunda azaltılır mı artırılır mı kurumlar vergisi enflasyon durumunda arttırıl mı azaltılır mı birde mutlak üstünlükler teorisi karşılastırmalı üstünlükler teorisi daha sonra teşekkür ettiler bence kimseye benzer soru sormuyorlar genelde herkese farklı sormaya çalısıyolar bende burda yazan arkadsların sorularına çalışıp girmiştim benzer değil cok fazla o yuzden soruların cok önemi yok herşeye bakıym derken boşuna kafanızı bulamaç yapmayın o an ki ortama odaklanın
-
Mülakat sırasında düşünmeniz düşğncenizi toparlamanız için çok az da olsa zaman veriyorlar mı yoksa hemen cevaplamamız mı isteniyor mülakata giren arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
-
@ansızınbirilan hocam kurum sınavı puanın kaçtı acaba
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
@karakalpaklı hocam mahkeme sureleri dedğin ne değişti valla ıkı saattir arıyorum bulamadım
-
Ben başvuruyu gönderdim arkadaşlar ama onume başarıyla yapılmistir vs tarzında bı ekran çıkmadı bu normal mı
-
Arkadaşlar maliye teorisi var mı sınavda lütfen yardımcı olabilir mısınız ?
-
Düzce yazacak var mı arkadaşlar
-
Herşeyden umudumu kestim artık bizi oyaladiklari çok açıktı inanmak istediğimiz şeye inanıyoruz ne yazikki bende dahilim buna emeklerimizi heba edenlere yazıklar olsun