@gossen çok teşekkür ederim biraz olsun umutlandırdınız beni çok arada kalmıştım
umutsuzlars tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
-
@ademsmith hocam muhasebede sadece birbirinden bagımsız kayıt soruları oluyormuş monografi yok diye duydum
-
@ademsmith hocam ben de muhasebe ile başladım çalışmaya. Muhasebe maliye hukuk iktisat sıralamasıyla giderim herhalde. Ben de çok tecrübesizim fakat yarın kurs hocamla görüşmeyi düşünüyorum edindiğim bilgileri sizinle de paylaşırım
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@mayaa hocam ozlemmgf@gmail.com bana da yollayabilir misiniz ders calısıcam ama neye calisacagim neye calisacagim belli degil bi program oturtamadım hala
umutsuzlars tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@mayaa hocam ozlemmgf@gmail.com bana da yollayabilir misiniz ders calısıcam ama neye calisacagim neye calisacagim belli degil bi program oturtamadım hala
-
@ademsmith hocam ben de muhasebe ile başladım çalışmaya. Muhasebe maliye hukuk iktisat sıralamasıyla giderim herhalde. Ben de çok tecrübesizim fakat yarın kurs hocamla görüşmeyi düşünüyorum edindiğim bilgileri sizinle de paylaşırım
-
@ademsmith hocam muhasebede sadece birbirinden bagımsız kayıt soruları oluyormuş monografi yok diye duydum
-
@hll sagolun hocam ufaktan başladım ben. Ben de olacak gibi hissediyorum, çok istiyorum daha doğrusu . hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@kuruhasan :))) inşallah ikimiz için de oyle olur hocam vallahi ne düşüneceğimi şaşırdım artık ucundan kaçarsa yıkılırım
-
@kuruhasan hocam benim de alan 47 gky 18 belki 19 bir soru hatirlamiyorum vallahi ucundan dönecek gibi hissediyorum iktisat ağırlıklı olursa belki bi umudum olur o kısımda. 2yanlisim var siz ne düşünüyorsunuz
-
@wicksell hocam sizinle aynı kaderi paylaşıyorum yalnızca gk kısmından 1 soru daha doğru yapmış olabilirim. bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler umutlu musunuz acaba kendimle aynı olan biriyle konuşmaya ihtiyacım var gerçekten
-
@gossen çok teşekkür ederim biraz olsun umutlandırdınız beni çok arada kalmıştım
-
@başkent1910, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Geçen sene alanda 48 doğru yapmıştım bu sene maksimum 40... Toplamda 55-60 yapanın kazanacağını düşünüyorum
merhabalar alandan 47 doğrum var iktisat 2 yanlış maliye 3 hukuk 5 ve muhasebe 3
gy kısmından 4yanlışım ve kultur kısmından 7 yanlışım var yani maksimum 24 yanlışım olacağını düşünüyorum bu doğrularla bi şansım olabilir mi ne dersiniz çalışmaya başlamalı mıyım umarım bi dönüş sağlarsınız çok kararsızım