Rtlerle beraber 14 gorunuyor hocam
blumpyfyne
@blumpyfyne
Bir garip sosyolog
blumpyfyne tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
@brzezinski yapalim hocam ama katilim cok az daha fazlasini yapabiliriz bunun icin hesap acsinlar gerekirse
-
1 2 ay daha uzaması demek bircok arkadasin gelen firsatlari da burasi olur belki diye tepmesi demektir yani arkadaslar gercekten cok yorucu bir surecmis beklemek, insallah bir an once aciklanir yoksa 1 2 ay daha olmasi kulaga korkunc geliyor ve hatta kulaklarimi kapatmak istiyorum böyle bir seye
-
Hocam ben aradim acan olmadi hepimiz bastiriyoruz zaten
-
@sarda bircok arkadasimiz sonuclarin bu hafta aciklanmasinin muhtemel oldugunu öğrendiklerini soyledi bu sebepten dolayi ne kadar cok ugrasirsak o kadar iyi. Twitter a ve aramaya devam arkadaslar
blumpyfyne tarafından gönderilen son iletiler
-
@jcb913 valla hocam ben duzenli olarak yazıyorum da yazmayan çok kisi var
-
Arkadaşlar ben de aradım bu hafta yüksek ihtimal aciklanacagini soylediler simdi hangisine inanacagiz ?
-
@sarda bircok arkadasimiz sonuclarin bu hafta aciklanmasinin muhtemel oldugunu öğrendiklerini soyledi bu sebepten dolayi ne kadar cok ugrasirsak o kadar iyi. Twitter a ve aramaya devam arkadaslar
-
Hocam ben aradim acan olmadi hepimiz bastiriyoruz zaten
-
@mert06 evet hocam ben aradigimda da pek bilgi vermediler sadece sorusturmanin devam ettigini söylüyorlardi sure bile vermediler bana. Umarim dediginiz dogrudur da bir an once hayirlisiyla aciklanir
-
Bu hafta gecti gibi artik haftaya daha muhtemel o zaman insallah