@squirtle nereden bakıyorsunuz puanlara? İşkur nihai liste bende açılmıyor. Botaş sitesinde de duyuru göremedim. Link var mı?
Panda tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
Yahu bu kadar puan Yazmışsınız. Nereden bakıyorsunuz diye sordum cevap veren yok, işkur listesi açılmıyor. Tüm bölümler sonuçlanmadığı için mi
Panda tarafından gönderilen son iletiler
-
Aday botaş sisteminde kabul edilmiştir veya reddedilmiştir diye sisteme girilmiş. Mülakat yeri ve saati belirtilmemiş.
-
Mülakatlar ne zaman ve nerede olur arkadaşlar?
-
BOTAŞ ana sayfada yayınlandı. Belge yükleyip sınav kaydı yapıyorsunuz.
-
@başarısız herhalde botaş anasayfa da yayınlanır.
-
Ben mühendislik alanına başvurdum. Orada nihai Liste yok şu an için.
-
@gpale sağolun hocam. Orada nihai liste onaylanmadı diye uyarı veriyor. Herhalde tüm bölümler onaylanmadı. Bekleyelim bakalım.
-
Yahu bu kadar puan Yazmışsınız. Nereden bakıyorsunuz diye sordum cevap veren yok, işkur listesi açılmıyor. Tüm bölümler sonuçlanmadığı için mi
-
@squirtle nereden bakıyorsunuz puanlara? İşkur nihai liste bende açılmıyor. Botaş sitesinde de duyuru göremedim. Link var mı?
-
@detrimental, içinde söyledi: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Ben de kamu yönetimi bölümüne başvurdum ama uyuşmadi uyarisi aldim. Halbuki neredeyse tüm okullarda sbky varken kamu yönetimi sadece basvurabiliyor. Botaş ik'yi aradim ancak bize değil işkur'a iletin dedi. Işkur'u aradim, genel müdürlük yapabilir oraya gidip anlatmaniz lazim dedi.. Bazi şeyler bu kadar zor olmamali.
Ben elektrik mühendisiyim. İlan elektrik elektronik mühendisi olarak açılmış. YÖK te iki bölüm eşdeğer kabul ediliyor ama başvuramıyorum maalesef. İşkuru, YÖK ü, kurumu aradım. Sonuç yok maalesef. Denklik belgesi al diyorlar. YÖK aynı kod ile iki bölümü eşdeğer kabul ediyor ama başvurumu kabul etmiyor işkur.