@benbirdusuneyim ben feragat etmek istiyorum bu konuda bilgi almak için personel işlerini bugün birçok kez aradım ancak cevap vermiyorlar feragatla ilgili dilekçe yazıp faks göndersem işlem hallolur mu acaba
Bosgezen tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Strateji ve bütçe >>> maliye YOK
Hazine ve maliye b.>>>maliye 6/100
-
Bölümüm maliye. Rica ederim arkadaşlar inşallah uzman yardımcılığı süreci de en kısa zamanda sonuçlanır.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@RootofAllEvil Hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Allah razi olsun umarim dediginiz gibi olur. Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip eylesin.
-
RE: 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
@meltem_90 cok tesekkur ederim yorumunuz icin. Haklisiniz bende bankalari hic dusunmuyodum aslinda ama bu issizlik cok yordu artik onume gelen ilana basvurmazsam rahat edemiyorum
-
RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
@Seigneur evet 2. soruydu cevap 11
-
@Bosgezen Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
Maastricht kriteri sorusu vardi cevap gelir dagilimi olmasi lazim. Maliye politikasi etkin olur diyodu AS nin dikey eksene paralel olmasi yaptim. Tek tarafli islem diyodu cevap vasiyetle takas. Tacir sifatina sahip olan hangisidir diyodu onu ne yaptiniz
Ufak bi yanlislik olmus ASnin yatay eksene paralel olmasi olcakti
-
@Seigneur Hocam ben soyle dusundum; butce fazlasi vermek icin devlet harcama yapmicak vergi gelirleri yuksek olcak bu yuzden kuculur issizlik artar yaptim
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@hahamas analiz kabiliyeti olmayan böyle insanlar bile 83 84 bekliyosa bizim zaten sınavı kazanmaya hakkımız yok adam tedirginim diyo şaka mısın sen
Bosgezen tarafından gönderilen son iletiler
-
Bölümüm maliye. Rica ederim arkadaşlar inşallah uzman yardımcılığı süreci de en kısa zamanda sonuçlanır.
-
@benbirdusuneyim ben feragat etmek istiyorum bu konuda bilgi almak için personel işlerini bugün birçok kez aradım ancak cevap vermiyorlar feragatla ilgili dilekçe yazıp faks göndersem işlem hallolur mu acaba
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
Bugün aradım henüz bir gelişme yokmuş ne zaman açıklancak acaba
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@tahsin989 şimdi gördüm botaş duyurularında yayınlanacakmış ayrıca adaylara tebligat yapılmicakmış
-
RE: BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
Mülakat tarihleri belli mi acaba
-
Strateji ve bütçe >>> maliye YOK
Hazine ve maliye b.>>>maliye 6/100
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
İleti kaldırılmıştır.
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
81.3 p1 puanıyla 2. grupta şansım var mı?
-
@hahamas analiz kabiliyeti olmayan böyle insanlar bile 83 84 bekliyosa bizim zaten sınavı kazanmaya hakkımız yok adam tedirginim diyo şaka mısın sen
-
@eliff kalmaz unut sen dguyu.