hahamas tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
2017 kpss p48 puanı 80-86 arası olanlar şimdi ne yapıyor?
merak ettiğim bir mevzu. bu tayfa sanırım sadece guy ve dguy sınavlarına girebildi(bir de belki bddk sınavı) hala bir yerler için çabalıyorlar mı? aralarından polis subay vs olup pes edenler var mı? ben artık çökmek üzereyim 3 mülakat bekliyorum ilgöçle beraber(2018 puanım 88). sizler neler yapıyorsunuz? 2016 eylül ayıyla başladım maceraya. kpss puanıyla girdiğim bütün sınavları kazandım hala memur değilim. sizler nasıl bu süreci güzel bir şekilde devam ettire biliyorsunuz? benim artık psikolojim hafiften sarsılmaya başladı. uyku düzenim bozuldu. hayattan zevk almamaya başladım. her şeyden canım sıkılıyor. şaka gibi ama knight online yükledim en sonunda onu oynuyorum
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Başak burcuyum. 6 aydır benle başşak geçiyorlar.
-
RE: Vmy 500 kişi 2018
iibf okuduğum güne lanet olsun. keşke kpss deki çalıştığımın çeyreği kadar çalışıp hukuk okusaydım. 15 yaşımdaki halime keşke öğüt verebilseydim. iibf pişmanlıktık. bizi bok yerine koyuyorlar resmen.
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@babayega
forum dile gelmiş hocam! -
RE: ANLATILASI HİKAYALER, OKUNULASI YAZILAR
babamla annem bir gün beraber yemek yapıyorlar. çok şaşırdım tabi. normalde babam anneme hayatta yardım etmez. bir baktım ki yemek ıspanak ve ben ıspanaktan nefret ederim. 'kırk yılın başı beraber yemek yapıyorsunuz bari düzgün bir şey yapsaydınız' dedim. babam da 'biz annenle yan yana gelince düzgün bir şey yapamıyoruz. baksana seni yaptık.' dedi. 8-0 biten liverpool maçı sonrası röportaj yapan ibrahim üzülmez ifadesiyle mutfaktan ayrıldım.
bu da öyle bir anımdır. diğerleri gibi entel dantel değil ama idare edin işte. bence çok anlatılası bir hikaye. -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
bu insanlar niye devamlı kavga ediyor yav.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
sınavda aklımda kalan tek şey retret poliçenin sorulmasıydı. dershanedeki hocamız 'bu hayatta çıkmaz ne kurum sınavında ne de kpss de. mülakatta size sorarlarsa önünüzü ilikleyip çıkın odadan sizi elemeye çalışıyolardır.' demişti.
hahamas tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
sınavla ilgili neden kimse bir şeyler yazmıyor. geçen sene sınava 20 gün kala 150 sayfa yazı yazılmış. bu sene 10 da biri kadar nerdeyse. ben uzun süredir siteye girmiyordum. bu sınav için gireyim dedim. kimseden çıt yok.
siteye ilgi mi azaldı yoksa bu sınava başvuru sayısı çok mu az? sevinelim mi? -
@arz-şoku anladım hocam. pek sınavla denk değil diyorsunuz. ama 80 civarı yapsak iyidir yine de.
-
Ahmet Nohutçu'nun KAS denemelerinden kaç net yaparsak iyidir? geçen sene bu denemelerden kaç net yapanlar mülakata kaldı? acaba elinizde böyle bir bilgi var mıdır?
-
Herkese merhaba. Atandigim icin uzun suredir bir kurum sinavina calismiyordum. Bilgileri iyice unutmuşum. Kaymakamlık kampini ve kas soru bankasini alip calismayi düşünüyorum. Fakat bu iktisat ve tarih icin yeterli degildir düşünüyorum. Sizden istegim iktisatta unuttuklarimi cabucak hatirlatabilecek bir konu anlatim kitabi ve soru bankasi hangileri olabilir acaba? Yardimci olursaniz gercekten cok sevinirim.
-
RE: Yeni Atanacaklara Tavsiyeler
şu liseyi kazanayım rahatım şu üniyi kazanayım rahatım bir atanayım rahatım diye düşünebilirsiniz ama atandıktan sonra rahatlayacağım düşüncesindeyseniz hala rahat olmayacağınız bilin. eğitimi var yds si var yeterliliği var varoğlu var. hayat hep mücadele rahatlama hiç bir zaman bitmiyor maalesef. maaş olayı güzel ama daha iyisini görünce insanoğlu olduğunuz için doymuyorsunuz daha iyisini istiyorsunuz. ama şöyle bir arkanıza bakıp kütüphanede sabahlara kadar ders çalıştığınız zamanlar aklınıza gelince genede halinize şükrediyorsunuz. kazandığım promosyanda 'bu insan ilerde devlete çok büyük faydalar sağlar' dediğim bir çok kişi var. bu buraya nasıl gelmiş dediklerim de var tabi ki ama bunlar her zaman tek tük olacak. zaten bu kişileri üst yönetim de farkediyor. doğru kişilerin alındığını bilmek onlarla iş arkadaşı olacağını bilmek güzel. umarım içinizden de devlete en çok faydayı sağlayacak kişiler atanır inşallah.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@themga niye değiştirmiş olabilirler diye düşündünüz? geçen hafta tebliğ edilmişti.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@themga uluslararası ticaret ve 'uluslararası ticaret ve (finansman,lojistik,taşımacılık vs)' bölümlerine eşdeğerlik verilmedi arkadaşlar bilginize. YÖK'ten gelen cevap böyle.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@kaymakam1842 bahsettiğim sette konu anlatımı da var. yetersiz mi görüyorsunuz onu?
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
kaim makam kitabı (konu anlatımı + soru bankası) oldukça uygun fiyatlı gibi arkadaşlar. ondan almayı düşünüyorum. tek başına kaymakamlık sınavı için yeterli midir acaba görüşleriniz neler? yardımcı olur musunuz lütfen?