TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. AdemSimit
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 4
    • İleti 179
    • En İyi 52
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

AdemSimit

@AdemSimit

73
    İtibar
    3238
    Profil Görüntülemeleri
    179
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

AdemSimit Takip etme Takip Et

AdemSimit tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Sabaha Motive Edici Güzel Bir Söz, Dua ve Umut

“Göğsünün daraldığını biliyoruz.”(Hicr/97)
      “Rabbin için sabret.”(Müddessir/7)
      “Şüphesiz rabbin sana nimet verecek ve
      Sen de hoşnut olacaksın.”(Duha/5)

Sıkıntıyı sana verenin,seni ondan kurtarmaya da gücü vardır.
      Sen yeter ki sıkıntıya düşünce,seni de sıkıntıyı da yaratana yönel..

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: 2017 Halkbank Duyum

@ekstrafiskal GÜVENLİ GÖREVLİSİNİ ABİLERİMİZİ KÜÇÜMSEDİĞİMDEN DEĞİL AMA BAKINIZ CAPS LOCK AÇIK YAZIYORUM. İİBF OLARAK O KADAR LİSANS MEZUNU VAR İKEN LİSE MEZUNU GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ GİŞEDE ÇALIŞTIRMAK AKIL İŞİ DEĞİLDİR. ARTIK MEMLEKETTE HERKES ,BUNA BÜTÜN KURUMSAL BANKA , FİRMALAR DA DAHİL ÜÇ KURUŞ DAHA ÇOK NASIL KAZANIRIM DERDİNDE. MÜHENDİSLERİ 1500 LİRAYA ÇALIŞMAK ZORUNDA BIRAKIYORLAR(SENDEN ÇOK VAR DİYEREK ) . HUKUKÇULAR ASGARİ ÜCRETE AVUKATLIK YAPIYOR . İİBFLİLERİ SÖYLEMİYORUM ZATEN. EMİN OLUN UCUZA ÇALIŞTIRMA YOLU BULSALAR DOKTOR HEMŞİRE HEPSİNİ ÇALIŞTIRIRLAR.ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ GİTTİKÇE İTİBAR KAYBEDİYOR. ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ KENDİNİ GELİŞTİRSİN OKUYANLAR , TOEFL 95 RUSÇA İNGİLİZCE SULAR SELLER KOÇ ÜNİ TAM BURSLU U.A OKUYAN ARKADAŞIM İŞ BULAMADIĞI İÇİN YURTDIŞINA GİTTİ GÖZÜ DE ÖYLE YÜKSEKLERDE DEĞİL HEPİMİZİN İSTEDİĞİ ŞEYLER. DEVLET BABA ÖZEL SEKTÖRE KAMÇIYI VURMALI BU GİDİŞAT 15 YIL SONRASI İÇİN İYİ DEĞİL ÇÜNKÜ OKUYAN NESİL GELİYOR VE ÇOĞUSU MUTSUZ OLACAK 15 YIL SONRA. İÇ DÖKMESİ VEYA İŞSİZLİK SIKINTISINDAN YAZMADIM BUGÜN ÇOK GÜZEL BİR İŞİM BİLE OLSA BUNLARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM İYİ AKŞAMLAR 🙂

İİBF içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

BU GÖNDERİYİ REZ ALIN. SİZE KESİN ÇIKACAK BİR SORUYU VERİYORUM . SINAVDA BOL BOL DUA EDERSİNİZ O KADAR İDDİALIYIM 🙂 HALKBANKIN HAZİRAN 2017DE KURULMA KARARINI ALDIĞI EKİM 2017DE RESMEN KURDUĞU SON ŞİRKETİ HANGİSİDİR?
      CEVAP: HALKBANK VARLIK KİRALAMA ŞİRKETİ SERMAYESİ 100.000 TL
      BEKLEDİĞİM DİĞER SORU 2016 YILI NET KARI YA DA 2017 ÜÇÜNCÜ CEYREK KARI GELEBİLİR İDDİALI DEĞİLİM AMA BUNDA 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: UZMANLIKLAR Hakkında Her Şey.

1 sene içinde toplam kurumlar dahil olarak kaç uzman yardımcısı alımı oluyor ortalama

KPSS A içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: 2017 Halkbank Duyum

Tecrübeli arkadaşlar iletiyi gördüğünde cevaplarsa sevinirim. 1.5aylık süreçte servis görevlisi için nerelere bakılmalı. Bankacılık bilgisi çıkar mı ziraatin son alımında hiç yoktu mesela. Alana kpss gibi çalışılmalı onu biliyorum fakat diğer sorular için nelere bakmak fayda sağlayacaktır

İİBF içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: Sabaha Motive Edici Güzel Bir Söz, Dua ve Umut

Damlayan su taşı deler , taşı delen suyun gücü değil , sürekliliğidir. Sabır ve dua ile dostlarım unutmayalım ki her nasip vaktinin esiridir.

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)

Yarın gireceğimiz sınavda bütün dostlarıma başarılar diliyorum . Rabbim yardımcımız olsun hakkımız hayırlısını versin : )

KPSS A içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

@ekonometrix bence yanlış düşünüyorsunuz. Bana bir tane belge ile ziraat sınavlarının 80 90 ı gördüğü yer gösterin : ) bankoda bile bu kadar yüksek olmamıştır hiçbir zaman . alım az olabilir fakat 2014'de ziraat bankasının kendisi için ( finans grubuyoktu ) açtığı 100 kişilik alımda bile dedikleriniz olmadı .Nitekim halk bankın 475 kişilik uzmanlığına da 10binlerce insan başvurmuştu fakat yeterli sayı oluşmadı diye puanları düşürdüler. Genel yetenek cok kolay olabilir evet bu hep böyleydi zaten neye şaşırıldı anlamıyorum . 70 75 bandında olur rez al bekle dostum 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

konu başlığında avukat servis ve uzman yardımcılığı için yaklaşık 50 60 kişi sonuçları bekliyor umarım hepiniz sıralamada olursunuz arkadaşlar ciddi emek vermiş hakeden insanlarsınız hepiniz : )

KPSS A içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

sistem geldi bana simdi hata vermiyor duyuru yok 😕

KPSS A içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

AdemSimit tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Kuveyt Türk müfettiş yardımcılığı

ingilizcenin etkisi cidden cok fazla böyle sınavlarda . Kusura bakmasınlar ama çok saçma tabiki etkili olmalı ama sen müfettiş alıyorsun be mübarek tercüman değil 🙂 ingilizce yapıp alansız mülakata kalınması da saçma 🙂 neyse kısmet diyelim kazananlar kardeşlerime mülakatta başarılar .

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

Olumsuz 😕

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

mail alan var mı ? Açıklanması lazımdı bugüne kadar.

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler

http://www.mahfiegilmez.com/2017/11/tlnin-deger-kayb-ve-bir-oneri.html?m=1 okumayanların okumasını tavsiye ederim arkadaşlar.

EKONOMİ içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

@mülkiyeli45 test neyse de o metni birebir çevirecek adam vardıysa sınavda helal olsun valla 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

@bluephantom kardeşim ben Gazi mezunuyum ama neye göre çağırdılar bir fikrim Yok 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

@mülkiyeli45 @thequeenoftheguy sınavınız nasıldı arkadaşlar

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@yek çok eski bir gönderi hocam ziraat için indirmiştim linki bulamıyorum bulsam hemen atacağım .

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

BU GÖNDERİYİ REZ ALIN. SİZE KESİN ÇIKACAK BİR SORUYU VERİYORUM . SINAVDA BOL BOL DUA EDERSİNİZ O KADAR İDDİALIYIM 🙂 HALKBANKIN HAZİRAN 2017DE KURULMA KARARINI ALDIĞI EKİM 2017DE RESMEN KURDUĞU SON ŞİRKETİ HANGİSİDİR?
      CEVAP: HALKBANK VARLIK KİRALAMA ŞİRKETİ SERMAYESİ 100.000 TL
      BEKLEDİĞİM DİĞER SORU 2016 YILI NET KARI YA DA 2017 ÜÇÜNCÜ CEYREK KARI GELEBİLİR İDDİALI DEĞİLİM AMA BUNDA 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit

@zenginmemur KPSS KİTAPLARIMDAN ÇALIŞTIM BANKACILIK FİNANSA DA FACEBOOKDA NEŞET BAŞKANIN PAYLAŞTIĞI Bİ LİNKTEN ÇALIŞMIŞTIM.

DİĞER içinde yayımlandı
      AdemSimit
      AdemSimit