Bu gece söyleyebileceğim tek söz var “Keşke Annem hayatta olsaydı” bir ailenin direği kadındır direk gidince aile olarak kalabilmek en zorudur. Hayatta dert diye önünüze kattığınız ne varsa ezin geçin şu hayatta. Aileniz yanınızdaysa herşey daha kolay çünkü
Mülkiyeli45
@Mülkiyeli45
Mülkiyeli45 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@83istanbul bu tarz temennilerinizi kendi adınıza yapmanız daha doğru bence çünkü burda binlerce farklı hayat söz konusu kimi sizin gibi geç başlamak ister kimininse kaybedicek 1 günü daha yoktur biran önce parasını kazanması gerekmektedir. Kendinizce haklı sebepleriniz olabilir ama ne kadar geç o kadar iyi gibi bir genel kanı yanlış bence
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Giren sayısının fazla olması kaliteli insanlar giriyor anlamına gelmiyor arkadaşlar o 50bin başvurunun içinde alakasız bölümlerde başvuran birsürü insan var kimse enseyi karartmasın başvuru sayısı çok diye kpssye hazırlanan birisi en azından mülakat görür inşallah.
-
Çıldırmış gibi başvuru oldu sınava ya :)) işsizlik ne zor Allahım yardımcımız olsun
-
@paaschegibiruh ben daha fazla bu konu hakkında yorum yapmayacağım çünkü sizin gibi gittiği heryeri hizaya sokmaya çalışanlar maalesef bitmeyecek. Tanımlamalar örneklemeler vs bunlar hep aynı taktikler 1-2 sayfa yapılan ve geneli gecenin geç saatlerinde olan aslında sınavın açıklanma ve olası sınav hakkında bir duyumun pek sağlanamayacağı saatlerdi. Ki bende muhabbet edenlerden değildim güldüm geçtim arkadaşların yazdıklarına ama bu iki sayfa muhabbet için 3 sayfa ayar verdiniz yani. Ne kadar anlayışlı ve sabırlı bir toplum haline geldik gerçekten gözlerim yaşarıyor bu tabloyu gördükçe hayırlı forumlar
-
@cadizel ölüme tabi ki saygımız var mekanı cennet olsun fakat alakası olamaz süreçle.
-
@adam-smith eğriye eğri doğruya doğru ben bunu babama söyledim çünkü babamda o memurlardan şuan kültür bakanlığında memur dedim ki bak evladında iş peşinde emekli olunda gençler iş yapsın. bana verdiği cevap şu yerimize gençleri alacaklarını bilsem bi dk durmam ama bak kaç arkadaşım emekli oldu var mı yerine yeni atadıkları bir genç emekli maaşı bu kadar düşükken bu hayat şartlarında mümkün değil. Dedim sende haklısın..
-
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
@av-ssualp hocam sizi sürekli görüyorum başlıklarda inşallah istediğiniz yerlere gelirsiniz İçimden dua etmek geldi vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçi ..
-
Boşuna heyecan yapıyoruz bence bugünde bişey çıkmayacak.
Mülkiyeli45 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
@mehmetoksak o nasıl olmuş daha önceden mühendislikten girmiş derken önceki yıllarda mı
-
Sabah gelmeyen varmıydı
-
Ben 8 kişi saydım sanki ama emin değilim
-
Aklıma gelmişken şunuda söylim biletinizi aldığınız şirket erken gitmeniz dahilinde biletinizi 4 saat önceki uçuşa kadar çekebiliyor eğer önceki uçuşlarda yer varsa. Ben havaalanında o kadar çok bekledim ki tüm bildiklerimi yazmak istedim
-
@sehri-emin hocam havaalanı içinde genel müdürlüğün önünden taksiye binip otelin oraya geçiyorsunuz10-12 tl yazıyor daha sonra da havabus a binip 30-45 dkya havaalanında oluyorsunuz havabusta 10 tl
-
@sehri-emin hocam sabah 8deki mülakat için işim 10.30da bitti 11.30da havaalanındaydım ve saat 20.50ye kadar uçağımı bekledim
-
@paca08 hayırlısı hakkımızda hocam hiç belli olmuyor bu işler
-
@paca08 ben öğleden sonra ilk girdim başlarda sohbet havasındaydı sonra alan sordular okuluma baya takıldılar aslında çok kötü değildi benim sonra enerji politikasını sordular bende anlattım müsteşar bey teşekkür etti ilk defa birisi eksiksiz saç ayağını saydı falan dedi nişanlı olduğum için onu falanda sordular bu şekildeydi cevaplayamadığım sorular oldu ama benimde
-
Ben çıkarken ikcı siteyi takip edin önce sonuçlar açıklanacak sonra soruşturma yapılacak dedi 2 hafta içinde de açıkanır tahminimce dedi
-
RE: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@shady1 muhasebem iyidir dedim vurdukça vurdular