@dlkn tek bir şey söyleyeceğim. Senin paylaştığın bilgiyi bende ailemle paylaştım ve akşama kadar elimde telefon bekledim. Babam akşam yemekte dedi ki. Bugün çalışırken her telefon çaldığında yüreğim hopladı. Bu sefer kızım aradı diye diye telefona baktım dedi. Annem doktor randevusuna gitmedi. Sonuçlar açıklandığında yanımda olmak için. Teşekkür ederiz
83istanbul
@83istanbul
83istanbul tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
RE: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
Alana çalışmaya başladığımda zeynel in kitabı tek ciltti söyleyeceklerim bu kadar
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@north-remembers 2015ten beri bekleyenlerde burda️
-
RE: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
Arkadaşlar şimdi herkes geçen yıllara göre puanların yükseleceğini düşünüyor. Şunu merak ediyorum. Normalde guy ilanı kpss sonuçları açıklanmasının ardından iki ay içinde geliyordu. Ve herkes sınavdan yeni çıkmış olarak başvuru yapıyorlardı. Mhuy vmy duy vs genelde ardı ardına gelen ilanlardı. Ve hiçbirinin mülakat sonucu belli olmadan aday her sınava başvuru yapıyordu. Yani vmy geldi guya başvurmucam, mhuy geldi duya başvurmucam mantığında değildi. Şimdi bu sürece kadar çok az sayılarda da olsa birçok kurum ilana çıktı ve çopu kurum mülkat sürecini de tamamladı. Bence şimdiye kadar alım olmamaı puanların daha yüksek kapatacak olduğunu söyleyemeyiz. Hatta eski yıllara göre puanlar düşenilir. Tek sıkıntı 2016 kpss sonuçları 2015 e göre sıralama da çok oynaması. Eğer eski sistem devam ederse ve 20ile yakın il çıkarsa 73leri yine görür diyorum.
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@kürşaddd haklı! Duyum yanlış çıksa bile haklı! Buralar duyumsuz kaldığında yok mu bir ses diye bağırıp duruyoruz. Ses çıkıncada adama yükleniyoruz. Şunu da anlıyorum. Tek ben değilmişim psikolojisi bozulan, zor durumda olan. Ama bunları duyum paylaşanlardan çıkarmayalım. Fakat şunlarıda gördüm. Atanmış birçok kişi sırf bizimle eğlenmek için duyum var diye çok laf attı ortaya. Onlara söyleyin lafları ama söylencek laf varmı onlara emin değilim. Küfür bile az gelir. Ama duyum paylaşanlara (iyiniyetli olanlara, kendinlerii belli ediyorlar) yüklenmeyin arkdaşlar. Şubat duyumu sonrası derse başladım aylar sonra. Gelmezse de kpss. 3 yılım. 87 puanım var. Tekrar kpss derken bile içim yanıyor. Ama el mahkum. şimdi benimde duyumum şubatta ilan olacağı yönünde. Çok yukarlardan değil kaynağım. Guy olan bir arkdaş söyledi. Gelecek o ilan gelecek!!!!
-
@akkygsz artık gerçekten bu tarz yorumlardab kusacam. Niye tartışma yaratacak paylaşımlarda bulunuyorsun. Bu tarz düşünceniz sizde kalabilir paylaşmayabilirsiniz. Guy olan herkes ağlar, vmy ler ağlat. Bankacılık para yok derler. Yeter artık ama ya. Sana yetmicek 2000 ₺ ama başkasına yetecek. Öznel yprumlarınızı kendinize saklayın. Gerçekten çokkk sıktınız!!! Mülakatlar başlıcak. Adamlar hala para derdinde. Kardeşim sen en iyisi girme mülakata. Başkasının daha ihtiyacı varsa hakkına girme. Ne sen buralarda ağla. Nede başkası
-
RE: 2016 Aralık GUY Sınavı
@Selim-Ertürk kardeş yemin ediyorum çekemeyen kıskanç görümce gibisin Tamam haklı çıkabilirsin ama gari bir sus. Bikaç yorumuna daha denk gelirsem psikolojikmen çökecem.
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
Yıl 2015 ilk guy sınavı. İl tercihleri yaptık sınava girmeyi bekliyoruz. Ozamanlar tercihini yap falan nerdee memurlar.neti kovalıyoruz. Oralardada çakalaga meşhur neyse sabahtan biri paylaşmış Antalya 73 le kapattı. Herkes sövdü adama. Hatta biri dediki Antalya 73le kapatsın burda anırırım şu puan paylaşanları görüp sonraki yorumları görüncede böyle bir anı geldi iyi akşamlar dostlar
-
RE: 24 Aralık Hakim ve Savcı Adaylığı Sınavı.
Şu duyum paylaşanlara yüklenmek kadar aptalca başka bir hareket olamaz. Burda birilerinin avukatlığını yapmak gibi bir derdim yok ama şu konuşulanlar gerçekten sinir bozucu. Adam sadece aldığı bilgiyi aktarıyor. Ona yükleniyorsunuz ya. Vaktinden çalınıyorsa bekleme kardeşim. Biri duyum paylaşıyor ona bile tepki gösteriyorsunuz! Allahhh için şu adamın bu haberi paylaşmakta ne çıkarı olabilir! Senin vaktinden çalınıp onun vaktine mi ekleniyor? Yaa valla dicek laf yok.
-
@prostatic içinde ki his içinde kalsın
83istanbul tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Güvenlik soruşturması hakkında
Bana yedeklerden sıra geldi izmir guy için. Evrak teslimini yaptım. Güv soruşturması başladı. Şuan da hali hazırda Halkbankasında çalışıyorum. Tazminat ödememem için 6 hafta önceden istifamı vermem gerekiyor. Güv soruşturması ne kdar sürüyor nerden bilgi alabilirim? Bilgisi olan var mı?
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@wow sgk müfettişlik ile karıştırdım desem arkadaşlar kusura bakmayın yedek sırası bekliyorum. Stresten herşey çorba oldu.
-
RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Ne zaman iş başı yapılır tahminen? Bilgisi tahmini olan var mı?
-
RE: 2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
@allizwell yok yedeklerden birini çağırdılar. Arkadaştan öğrendim
-
RE: 2018 GUY Yedek Kazananlar Platformu
@guybanageceler yedekler aranmaya başlanmış bugün öğrendim. Bende aradım ama bilgi veremeyiz bu konuyla ilgili dediler
-
RE: *GUY İZMİR*😎
Kazanıp ta forumda olanları alalım bari. Gitmeyeceklere ulaşamıyorum. 75 kişi aranıyor
Napalım, umut işteee...️