Hakkınızda hayırlısı olsun fırsat buldukca yardımcı olurum . Cok elzem duru olan varaa mesaj atsın dönmeyen yol göstermeyen çalışırım . Size moral olsun diye üye oldum inşallah olmustur ama persembe kazana herkesten bi mesaj bekliyorum hangi şube size tebrik maili atarım bankadan
dlkn tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ayin 15 de açıklanacak Nisan bordrosuna yetişirsiniz hadi hayırlı olsun .bi şuku alırım
-
@mağdurum canın sagolsun bizde geçtik bu yollardan sırf size moral olsun diye bin haberi vereyim diye üyen oldum
-
@hdbekosa 1) saglam kaynaktan bizzat fuydugum bilgi 2) cok ihtiyaç var herkes sizi bekliyor sayı azalmaz
-
Bizde geçtik bu yollardan . Artık gelin sizleri bekliyoruz. Tamam
-
@83istanbul ben servis için konuşuyorum öbürlerini bilmiyorum. Cok az da olsa yarında bi ihtimal ama persembe yi bekleyin
-
@hdbekosa yok arkadaşlar ne risk raporu sağlık raporu eyvallah basar parayı alırsınız foto isterler askerlik belgesi mezuniyet belgesi yada diploma onaylı falan kasmayın evrak kürek islerini siz artık personelsiniz bitti . Diploma getirmeyenlere oldu heyacandan sonran tamamlanır imzayı attinizmibsozlesmeye bitti artık ailedenainiz
-
Evet arkadaşlar online varsa soruları alayım merak ettiğiniz
-
@hilalp hemen çağırılasınız ama parça parca olabilir 200 erli 5 gurup gibi . Bi otel oluyor genelde Antalya'da uçak biletleriniz atmayın başlayıncaya öderler . 1 hafta tatil gibi orantasyon olacak mesai gibi sabah başlar akşama kadar eğitim banka tanıtma falan resmî kıyafet olur ama cok geleneksiniz birde genelde ayni bölgeleri bir çağırıyorlar misal Çankırı Karabük Çorum gibi
-
@bisisorucam profile banka Amblemi he haha
Sen yenisin belli persembe sendendir bi özür alırım
dlkn tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar gereksiz konulara takılmayın uzman servicilerden
Fazla maaş alır bide bankoya nadir oturtulur ama 2 ünvanda ne sonra hepiniz eşit olursunuz
Yarın hayırlı sonuclarnir inşallah hepiniz icin inşallah hak eden ben hakkaten ihtiyacı olanlar gelir 2 gün sonra kaçanlar değil
-
@bisisorucam profile banka Amblemi he haha
Sen yenisin belli persembe sendendir bi özür alırım
-
@bisisorucam arkadaş faydali seyler yazmış sizin icin okumanızda fayda var . Şubeniz belli olur arkadaşlar kı eğitime başlarken yaka kartiniz olur subenzde yazdığı . Terse ediyorum Persembe
-
Hakkınızda hayırlısı olsun fırsat buldukca yardımcı olurum . Cok elzem duru olan varaa mesaj atsın dönmeyen yol göstermeyen çalışırım . Size moral olsun diye üye oldum inşallah olmustur ama persembe kazana herkesten bi mesaj bekliyorum hangi şube size tebrik maili atarım bankadan
-
@hdbekosa yok arkadaşlar ne risk raporu sağlık raporu eyvallah basar parayı alırsınız foto isterler askerlik belgesi mezuniyet belgesi yada diploma onaylı falan kasmayın evrak kürek islerini siz artık personelsiniz bitti . Diploma getirmeyenlere oldu heyacandan sonran tamamlanır imzayı attinizmibsozlesmeye bitti artık ailedenainiz
-
@reisbey siZ mulakata girerken vermediniz mi evrak
-
@hilalp hemen çağırılasınız ama parça parca olabilir 200 erli 5 gurup gibi . Bi otel oluyor genelde Antalya'da uçak biletleriniz atmayın başlayıncaya öderler . 1 hafta tatil gibi orantasyon olacak mesai gibi sabah başlar akşama kadar eğitim banka tanıtma falan resmî kıyafet olur ama cok geleneksiniz birde genelde ayni bölgeleri bir çağırıyorlar misal Çankırı Karabük Çorum gibi