@falanfilan benim de ilk mulakatti. Hatta içeri girdigimde soktaydim. Oha Beko buralara kadar geldin lan diyorum kendime askerden yeni gelmenin etkisi olabilir malum nöbette araziyi ezberle olağan akışı öğren sonuçta canın buna bağlı. Mesleki deformasyon yani
hdbekosa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Halkbank uzman yardımcılığı mülakat 2018
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@blairwaldorf önceki senenin postlarında resmi kıyafet zorunludur denmiş
-
ARkadaşlar o değil de aklıma bir şey geldi. Gerçekten cevabını merak ediyorum. Mulakat için zemin kata indirildiğimizde beklediğimiz oda niye öyleydi. Sol taraf kırmızı düzenli ve sağ taraf mavi dağınık. Hayır yoksa bu da mı bir sınavdı. Eğer öyleyse çok hinsiniz İK
-
@falanfilan İK sonucta kendi disipllininin kölesi. İk çalışanları metodlardaki gelişmeleri takip ediyordur.İşini severek yapan insanlar var
-
RE: 2018 KPSS Uluslararası İlişkiler Soruları ve Cevapları
@lion özbekistan doğru. Özbekistandan doğalgaz ithalatımız yok.Nijeryanın payı %2
hdbekosa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@noturns kriteri vermediği yerde benzerlikten gitmeliydin. Üç şık aynı benzerdi. Ordan piyasaya göre bakmak gerektiği anlasiliyordu
-
@yeterkardesim taahhüt kaydında borçlu tarafı soruyordu. Ödenmemiş sermaye cevabi
-
Ortodoks politika ve Keynes de dikkate kaçırdığını zaman şey likitide tuzağı olabilir mi ? Keynes faiz artar olmalıydı diye hatirliyorum
-
Ne kastiniz arkadaşlar yahu. Ayrıca enflasyon borç alanın lehinedir. Soruda sorulan itirazdi. Başka tartışmalı soru varsa yazın ayrıntısı ile anlatayım.
-
@hakank psikolojiye bakılır. Bakılmayan kavrama yeteneği , algı gibi bir şıktı eminim
-
@barocan katılma olaiblir mi o ?
-
Bağlantısızlar hareketini sorumuşlardı çok da iyi etmişler..
Hitleri yatıştırma politikasını yapan Chamberline.
Fırat kalkanı ve zeytindalı harekatı. (Ben askerdeydim doğuda bu dönemde
Medeniyetler ittifakı eş başkanı bizimle birlikte ispanya.
Uluslarararsı Af örgütü - Hükümetler arası olmayan yapı.
Yapısalcılık ile ilgili bir soru vardı. Sanıyorum alt yapı üst yapı ilişkisi idi. Fikirlerinizi paylaşın
Çekince cardı uluslararası hukukta.
stratejik ortaklık sanırım obama dönemi -
@barocan idealizm sorusunda cevap olarak dünya devleti kurulabilir işaretledim. İdealizmin böyle bir amacı yoktu ben üniversitedeyken.