Nasıl olsa açıklanmaz diye bakmadığım için, buradaki heyecanlı saatleri kaçırmışım. Bekleme sürecinin sonuna geldik gibi gözüküyor, umarım bugün yarın açıklanır. Açıklandığında inşallah yüzü gülecek olan kişilerden biri oluruz, hakkımızda hayırlısı olsun
blairwaldorf
@blairwaldorf
blairwaldorf tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
İngilizceden insanları vurmaya çalışmak gerçekten yersiz ve komik. Bunun bir sonraki adımı nedir merak ediyorum. Mesela bölüm yarışı mı okul yarışı mı? Gerek var mı gerçekten bütün bunlara. Nacizane görüşümü tekrar yazayım; uzm yrdm. sonucu bekliyorum ancak tercih ederken 5 saat düşünmüşümdür servisi mi yazsam diye. Buradaki arkadaşların çoğu da bu ikilemde kalmıştır eminim ve yine eminimki çoğunun iç kontr dahi kazanacak potansiyeli vardır. Sonuç olarak şu güzel dayanışma ortamına zarar vermeden, başlığı takip etmeye devam edelim
iyi akşamlar herkese.
-
@dimitris hocam kaldı ki bir kişi de değil pek çok kişi o an giremedi ve sistem 7-8 dakika kitli kaldı. Haliyle de acaba geliyor mu dedik. Bundan rahatsız olanlar da bakmasın zaten foruma bence. Anlayışınız için teşekkürler.
-
@felix hocam gerçekten benim de mülakat anılarım silikleşmeye başladı, bekledikçe aylar geçmiş gibi geliyor
-
Öncelikli olarak olumsuz sonuçlanan tüm arkadaşlar için kalben diliyorum ki inşallah onları bekleyen çok daha hayırlı kurumlar, mevkiler vardır. İnşallah tez zamanda onların da yüzü güler, bu çarktan bir an evvel çıkarlar. Çok şükür benim de olumlu sonuçlanmış. Kazananları tebrik ederim, hepimiz için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar tam olarak emin olmamakla birlikte; kamu bankalarının ösym tarafından yapılan sınavların sonuçlarına erişim hakkı olduğunu duymuştur ancak tekrar ediyorum kesinliği olan bir bilgi değil. Banka tarafından verilen dil tazminatlarının hesaplanmasında da örneğin yds,yökdil gibi sınavların sonuçları lazım ve bu konuda bir belge istenmiyorsa şayet, kendi erişimleri olduğundan emin olabiliriz.
-
Site de maşallah koç gibi, tıkır tıkır çalışıyo. Sinirlerimi bozdu, azcık yavaşlasa ya
-
@pokerface hocam doğru diyorsunuz da çaresizlik insana her habere inandırıyo işte
-
Arkadaşlar kimseyi telaşlandırmak istemem ancak halkbank duyurular kısmı kitlendi bende şu an. Müsait olan arkadaşlar bi kontrol edebilir mi?
-
@ceska ben de asla ama asla çalışmayı düşünmüyorum valla
blairwaldorf tarafından gönderilen son iletiler
-
@officialsecret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar dil tazminatı ne kadardı bilen var mı?
Bununla birlikte bir de İstanbul tazminatını bilen var mıydı acaba? Brütü veya neti hiç fark etmez
-
Öncelikli olarak olumsuz sonuçlanan tüm arkadaşlar için kalben diliyorum ki inşallah onları bekleyen çok daha hayırlı kurumlar, mevkiler vardır. İnşallah tez zamanda onların da yüzü güler, bu çarktan bir an evvel çıkarlar. Çok şükür benim de olumlu sonuçlanmış. Kazananları tebrik ederim, hepimiz için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar kafama bir şey takıldı. Başvuru sayfasına şifre hatalı uyarısıyla giremiyoruz ya şu an, acaba sonuçlar açıklandığında bize mesaj yoluyla yeni bir şifre mi gönderecekler yoksa eski şifrelerimiz tekrar aktif mi kılınacak? Yani kısaca bankadan mesaj bekleyelim mi yoksa beklemeyelim mi?
-
Nasıl olsa açıklanmaz diye bakmadığım için, buradaki heyecanlı saatleri kaçırmışım. Bekleme sürecinin sonuna geldik gibi gözüküyor, umarım bugün yarın açıklanır. Açıklandığında inşallah yüzü gülecek olan kişilerden biri oluruz, hakkımızda hayırlısı olsun
-
Şey değil mi bu yöneticisi olduğu sayfayı babasının çiftliği sanmak?
-
@felix hocam gerçekten benim de mülakat anılarım silikleşmeye başladı, bekledikçe aylar geçmiş gibi geliyor
-
Şu açıklandı trollü bile bi anda tansiyonumu fırlattı, gerçekten açıklandığında napcaz biz? Ben parkelerin üzerine doğru bayılırım gibi
-
Bilanço kelimesine o kadar çok maruz kaldım ki muhasebeyi hayatımdan çıkartmak istiyorum
-
@meltem_90 hocam bence mutlaka ki bir artısı vardır. Örneğin 10 kişilik kontenjan için 15 aday uygun bulunduysa ve banka 10 kişi almakta kararlıysa sınav puanları devreye girebilir o noktada. Bu tabiki benim düşüncem, onların değerlendirmesi nasıl olur hiç bilemiyorum.
-
@ceska ben de asla ama asla çalışmayı düşünmüyorum valla