@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
OSMAN ARSLAN ŞU ANDA NERDE?
pardon google a yazacaktım
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
OSMAN ARSLAN ŞU ANDA NERDE?
pardon google a yazacaktım
@meltem_90 Eğer bugün açıklanacaksa iki kere, açıklanmayacaksa üç kere öksürün falan deseydin
Herşey bir tarafa, Allah nazardan saklasın şu forumdaki ortam hiçbir sanal mecrada yok. Kimsenin gerçek kimliği kimseyi ilgilendirmiyor. Herkes gayet seviyeli şekilde fikirlerini belirtiyor. Sohbet konuları asla sınavdan uzaklaşmıyor. Tartışmalar minimum seviyede, olsa bile uzamıyor. Herkese teşekkür ediyorum
@issiziktisatci Şu an sonuçların açıklanması için tüm şartlar yerine geldi. Birisi İk'yı arasın biz hazırız desin
Keşke yarın açıklansa, 2 Nisanda eğitim başlayacak 1 Nisanda otele giriş yapılacak dense. Bir hafta herkes işini gücünü halledip evrağını hazırlasa rahat rahat.
Forum bir dizi olsaydı; Bizimkiler, Mahallenin Muhtarları, Ferhunde Hanımlar falan olurdu herhalde. Facebook ise; Kara Melek, Yılan Hikayesi, Aynalı Tahir falan :)))
Herkese günaydın, özellikle pusuda olanlara
Yeni birşeyler paylaşılmış mı diye sürekli sayfayı yenileyenlere, özellikle de iş yoğunluğundan 4 - 5 saat sayfaya bakamayıp sonrasında sayfayı yenilerken güzel birşeyler görür müyüm diye heyecanlananlara günaydın
@pokerface Bence Antalya'daki 5 yıldızlı otelleri Kemer tarafından başlayarak arayalım. Halkbank hangi tarihlerde eğitimler için rezervasyon yapmış öğreniriz belki. :)))
Grup biraz rayından çıkıyo gibi. Bildirimleri açık olan arkadaşlara ayıp olmasın
forumda antalya kazanan var mı
Sağlık raporu ile alakalı bilgi verebilecek arkadaş var mı? Nasıl olacak?
Benim oldu arkadaşlar. Kazananları tebrik ederim. Olmayan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah daha güzel fırsatlar çıkar karşılarına
Halkbankspor voleybol takımı Efeler Voleybol Ligi'nde finale kalmış.
@meltem_90 Aldığımız duyuma göre duyumcu bulma konusunda en yetenekli duyumcu sizmişsiniz hocam.
Arkadaşlar yeni planı açıklıyorum. Öncelikle aramızda genel merkezde çalışan arkadaşı olan varsa İk kaçıncı katta onu bir öğrenelim. Sonra aramızdan bir gönüllü, kurye kılığına girip teslimat bahanesiyle İk katına sızsın. Orada ortamı iyice bir kolaçan edip ne döndüğünü bize aktarsın.
@meltem_90 Eğer bugün açıklanacaksa iki kere, açıklanmayacaksa üç kere öksürün falan deseydin
@issiziktisatci Şu an sonuçların açıklanması için tüm şartlar yerine geldi. Birisi İk'yı arasın biz hazırız desin
@issiziktisatci Ekran başında mısın kardeşim? :)))