Tüm forumdaşlara günaydın. Umarım herkesin hayırlı ve güzel haberler alacağı bir hafta olur
pokerface
@pokerface
pokerface tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Forumdaşlar hepinizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun
-
Arkadaşlar web sitelerinden anlayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Sistemde bir güncelleme var bu genel anlamda site güncellemesi değil sonuç sayfası özelinde bir güncelleme. Aşırı yüklenmeden kaynaklı olmadığı çok açık. Muhtemelen sınav sonuçları sisteme yükleniyor. Fakat şimdi açıklanmayabilir. Ama bu gelişmenin olumlu olduğunu net söyleyebilirim
-
Banka ne anlatıldığı kadar kötü ne de övüldüğü kadar iyi bir yer değil bu bir gerçek. Banka sana göre kötüyse niye sınava girip kazanamayan 1 kişinin hakkına giriyorsun? Sınava girmeden önce şartları bilmiyor muydun? Rahat çalışmak istiyorsan yazardın İstanbul'u kendini mülakatlarda gösterip genel müdürlüğe girerdin veya uzmanlık ya da müfettişlik denerdin. Kimse burada mülakat süreci devam ederken ucuz aday eleme taktiğine girmesin. Şartlar sınav öncesinde belliydi şimdi de aynı. Beğenmeyen gitsin memurluk denesin kardeşim işe ihtiyacı olanların hakkına girmeyin
-
Bu gibi iletileri sağ kenardaki üç noktaya tıklayarak admine bildirelim. Şikayet ettiğim gibi admin ilgilendi. Kendi adıma admine teşekkür ederim @paretowilfredo
-
Sitede bakım onarım olsa tek linke özel olmaz. Bütün site bundan etkilenir. Başvuru sayfasının yapısı zaten çok basit. Buraya öyle aman aman bir bakıma gerek yok kaldı ki burası sonuç sayfası yani en fazla sayfa değiştirilirken sorun olur. Sayfa değiştirilmesinin de manası zaten sonuçların açıklanması. Belki update edilen sayfayı kullanıma açmayabilirler belli olmaz. Birkaç güne yayılabilir. Şurası bir gerçekki sonuçlar yükleniyor bu onun habercisi. Şimdiye kadar burada birkaç tane sağlam duyum verildi hiç heyecanlanmamıştım fakat bu gelişme sonuca dair en heyecan verici gelişme benim için. Hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda açıklanır
-
Buralar karışacak yine anlaşılan vaziyet alın
-
RE: Araba sevdası
Recaizade Mahmut Ekrem’in “Araba Sevdası” isimli romanı konuşuluyordur diye geldim büyük hayal kırıklığına uğradım. Forum bitmiş abi ya
-
Sonuçlar bu hafta açıklanırsa ve 1 hafta belge toplamak için süre verilirse(2014 te bu şekilde olmuş) Nisan başında oryantasyon olduğunu varsayarsak Nisan ortasında işbaşı olma ihtimali zayıf değil. Oryantasyon süreci 2014 te parça parça 3 hafta kadar sürmüş. Sonuçta banka mülakatları 2 hafta öne çektiyse Nisan ayıyla ilgili bir planı olduğu için çekti. Daha önce söylediğim gibi sonuçlar çoktan bellidir. Geçen sene aynı süreçten geçen uzmanların sonuçları mülakatlar sürerken açıklandı. Yani öyle aman aman uzayan bir süreç değil demekki bu değerlendirme aşaması. Yani burada denildiği gibi “bu kadar kısa sürede açıklanmaz” gibi durumlar yok ortada. Banka sonuçtan ziyade sonuçtan sonraki süreci planlama aşamasında anladığım kadarıyla. Bu sebeple süreç uzuyor. İnşallah bu hafta açıklanır. Bana göre nisana kalmaz sonuçların açıklanması
-
Arkadaşlar mesleğini beğenmeyen istifa edebilir. Kimseyi bir meslekte zorla tutmuyorlar. Kaldı ki işsizlik sebebiyle çok zor durumda olanlar var. En azından onların önü açılır. Bankacılık sektörünün çok zor olduğunun herkes farkında fakat öyle bir dönemdeyiz ki iş seçmek gibi bir lüksümüz yok. Kaldı ki siz de uzmanlık mülakatından elenip servis görevlisi kadrosu teklifini kabul edip yerleştiniz. Yani buradaki insanların durumundan en iyi siz anlarsınız. İnsanlarla uğraşmak zor fakat işsizlik sebebiyle evliliğini erteleyen veya evliliği zor duruma düşen birçok insan var. Bana göre bunlar daha zor meseleler
pokerface tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 Bildiğimiz şubelerde görev yapan güvenlik görevlileri. Birkaç şubede bu duruma bizzat şahit oldum. Zaten bu kadar uzun süre servisi görevlisi almadan ve gişedekilerin istifa, unvanda yükselme vb durumları da göz önüne alırsak gişe gibi yoğun bir bölümü personel almadan idare edemeyecekleri ortada.
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@zeyno5454, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
ARKADAŞLAR ZIRAAT SERVIS NEDEN ILAN VERMIYOR 2014.TEN BERI ???? DAHA NE KADAR BEKLEYECEK ???
Ziraatbankası servis görevlisi ihtiyacını uzun zamandır kurum içindeki güvenlik görevlilerinden sağlıyor. Bu sebeple servis görevlisi ilanı çıkartmıyorlar
-
RE: 22 - 28/29 Temmuz 2018 KPSS A Grubu Sınavı
Her sene sınavın zorluğu-kolaylığı değişse de değişmeye tek şey sıralamalar. Geçen sene 85 le aldığın sıralamayı bu sene 89-90 puanla alırsın bir farkı olmaz. Değişen tek şey puanın olur fakat rakip sayın yine aynı. O yüzden puanlara fazla takılmayın. Allah herkesin gönlüne göre versin dostlar
-
Kişilik envanteri ve grup mülakatını yapan şirketin adı Assesment Systems. Daha önce birkaç tane özel şirkete online başvuru yaptığımda kişilik testlerini bu şirket aracılığıyla yapmışlardı. Şirketin ismini o zaman duymuştum
-
@krtalprn Hocam sistemde sorun varsa e mail olarak şifreni istediğinde sisteme “Sistemde bakım-onarım vardır” diye mail at şeklinde kodu yazarsın. Yani bundan direkt bakım onarım yapıldığı anlamı çıkmaz. Sayfada güncelleme var belliki
-
Sitede bakım onarım olsa tek linke özel olmaz. Bütün site bundan etkilenir. Başvuru sayfasının yapısı zaten çok basit. Buraya öyle aman aman bir bakıma gerek yok kaldı ki burası sonuç sayfası yani en fazla sayfa değiştirilirken sorun olur. Sayfa değiştirilmesinin de manası zaten sonuçların açıklanması. Belki update edilen sayfayı kullanıma açmayabilirler belli olmaz. Birkaç güne yayılabilir. Şurası bir gerçekki sonuçlar yükleniyor bu onun habercisi. Şimdiye kadar burada birkaç tane sağlam duyum verildi hiç heyecanlanmamıştım fakat bu gelişme sonuca dair en heyecan verici gelişme benim için. Hayırlısı olsun. Umarım en kısa zamanda açıklanır
-
@futureguy Başvuru sayfasında komple update var. Bu update süresince sistem komple hata verecek. Yani birşeyler üzerinde çalışılıyor. Başvuru sayfasında ne üzerinde çalışıldığını takdir edersiniz. Çünkü kompleks bir yapısı yok sayfanın. Tek sayfadan oluşuyor
-
Arkadaşlar web sitelerinden anlayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Sistemde bir güncelleme var bu genel anlamda site güncellemesi değil sonuç sayfası özelinde bir güncelleme. Aşırı yüklenmeden kaynaklı olmadığı çok açık. Muhtemelen sınav sonuçları sisteme yükleniyor. Fakat şimdi açıklanmayabilir. Ama bu gelişmenin olumlu olduğunu net söyleyebilirim
-
Sisteme giriş yapılamıyor. Buralar karışacak yine