@modesteptt dostum bende tam tersini düşünüyorum. Herkes için söylemiyorum tabi kimse alınmasın ama geçmiş sinav tecrübelerim ve yaklaşık 6-7 yıldır forumlari takip etmem dolayısıyla edindiğim izlenim bir çok kisinin 1-2 net asagisini söylemeyi bırak 2-3 net artırarak söylediğini dusunuyorum. Lütfen kimse üstüne alınmasın forumlarda genel durum böyle oluyor
Şehri emin
@sehri emin
.
sehri emin tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@politics06 evet hocam bir an önce aciklansa da bu belirsizlik kalksa
-
@kaymakamadaylıgı dostum burayı sık sık ziyaret et bizleri ihmal etme senin bilgilerine ihtiyacımız var. 2 gündür kitap yuzu açmıyorum belirsizlikten
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@KaymakamAdaylıgı mesaide mi acaba o yuzden mi cevap veremiyor çok merak ediyorum
-
Binlerce kisi 70 uzeri yapsin daha da bu sınava hazırlanmam. Çok gördük 90 puan alırım 100 puan alırım diyenleri. Daha sonra itiraz edecem yanlışlık var diyenler binlerce kişi olacak ışte. 70 in üzerinde kapatacagina hiç ama hiç ihtimal vermiyorum.
-
@flouriess10 bilemiyorum kardeşim örnek olarak söylüyorum kimse alınmasın lütfen, kpss den 68 civarı alan kişi iki ay sonra kaymakamlik tan 77-80 arasi net diyor. Mantığım almıyor bu durumu
-
Cimerden yazı gelmiş, osym aranmış, e kılavuzda yazanlar belli zaten. Hala sapma katsayı vs var diyoruz e neye gore var arkadaşlar " su kişi böyle demiş bu kişi böyle demiş veya osym hic bir zaman boyle sinav yapmaz yaa' diyerek kandiriyoruz kendimizi arkadaslar.68 netim var katsayı olmasını çok istiyorum ama mevcut durumda böyle bir sey söz konusu değil maalesef.
-
En başından beri söylüyorum. Kendim kazanamayacagim bunu biliyorum. Fakat 70 net barajı olmadığını varsayarsak en fazla 68-70 arasinda kapatacaktir. Şunu da biliyorum burada kazanan arkadaşlar çok olacaktır fakat" Aa hiç böyle beklemiyordum itiraz edecem optik yanlış ben 75 bekliyordum 73 bekliyordum "diyenlerde çok olacak
-
En son kpss isteyen kaymakamlık sınavına egitimimiz olduğu için hiç çalışmadan girmiştim. sınavdan çıktıktan sonra "çok basit sinav ya kaymakamlik sinavi bu mu yani 2 hafta çalışsam yapardım yaa" diye söylüyordum meğerse bu söz sınava öylesine giren veya çalışmadan giren kişilerin geleneksel soylemisymis işin içine girince 2 hafta degil 2-3 ay çalışınca bile yetmeyebilecegini insan öğreniyor
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@orkaraca haklısınız hocam burdaki arkadaşlar genel itibariyle emek veren arkadaşlarımız fakat buraya yazmayan uzaktan takip eden yüksek net bekleyen arkadaslarda var o sebeple bu fikre kapildim.dediğiniz gibi kazansak bile mulakat var o daha zorlu bir süreç ben sinav için çok stres yapmıyorum olmazsa -vardır bir hayır- derim sadece biraz merak ediyorum diyelim.azminizi takdir ediyorum. ALLAH yardımcımız olsun hepimizin
sehri emin tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@refik-soydam hocam doğru soyluyorsun nobetci oluyordur aklıma geldi ama osym de nobetci ne yapacak ki diye de düşündüm o yüzden biraz heyecan olustu:)
-
@deumaliyecisi evet sınavın ismi benziyor:) bu sınava girmedim açıkçası. kaymakamlik başlığında yaprak kimildamiyor o yüzden buraya yazdim bir de arkadaş sağolsun aramış osym yi bende bu saatte çalışıyorsa bi acaba dedim:)
-
Merak ettiğim bir konu var osym de bu saatte çalışan olması normal bir durum mu yani gece falan sonuçlar gelebilir mi:)
-
En son kpss isteyen kaymakamlık sınavına egitimimiz olduğu için hiç çalışmadan girmiştim. sınavdan çıktıktan sonra "çok basit sinav ya kaymakamlik sinavi bu mu yani 2 hafta çalışsam yapardım yaa" diye söylüyordum meğerse bu söz sınava öylesine giren veya çalışmadan giren kişilerin geleneksel soylemisymis işin içine girince 2 hafta degil 2-3 ay çalışınca bile yetmeyebilecegini insan öğreniyor
-
@ankaragüclü trol olmanın da bir adabı var
-
@ankaragüclü dostum ne yapıyorsun ALLAH aşkına
-
@krky hocam 24 bin kişi girdi sınava tabiki bilemeyiz ama şahsi olarak şundan eminim bu sinav 75 i mümkün değil goremez. 75 net demek 100 soruda 80 doğru demek. 2 gün sonra açıklanır zaten eğer gerçekten 75 i görürse hepinizden özür dileyip sınavlara çalışmayı bırakıp kendi çalıştığım kurumda mutlu olmaya calisirim
-
En başından beri söylüyorum. Kendim kazanamayacagim bunu biliyorum. Fakat 70 net barajı olmadığını varsayarsak en fazla 68-70 arasinda kapatacaktir. Şunu da biliyorum burada kazanan arkadaşlar çok olacaktır fakat" Aa hiç böyle beklemiyordum itiraz edecem optik yanlış ben 75 bekliyordum 73 bekliyordum "diyenlerde çok olacak
-
@murky dostum duzelteyim ek gösterge 3600 değil 4800 dur. Ayrıca huzur hakkı vs. vardır özlük hakkı gayet iyidir.