TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. deumaliyecisi
    D
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 55
    • En İyi 24
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

deumaliyecisi

@deumaliyecisi

36
    İtibar
    501
    Profil Görüntülemeleri
    55
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

deumaliyecisi Takip etme Takip Et

deumaliyecisi tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ÖNEMLİ!SINAVI KAZANAN ARKADAŞLARIN BAŞKA KURUMLARDAN FERAGAT ETMESİ.

Duyarlı, düşünceli, empati sahibi insanların olması gerçekten mutluluk verici. Birbirimiz için çabalayıp kadroları maksimum şekilde doldurursak daha sonraki alımlarda atanmayı bekleyen ve kurum değiştirmek isteyen herkesin faydasına olur.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: YSK seçim müdürü alımı 2018

@albertcamus @paretowilfredo hocam ben de şimdi okudum yorumları. Sinirlenmemek elde değil gerçekten. Onlar zamanında merkezi atamayla atanmış saygı da duyuyorum fakat bizim geçtiğimiz sürecin yarısı kadar bile zorlandıklarını sanmıyorum. Herkes kendi çıkarını düşünüyor hadi bunu da anlarım. Peki en çok cefayı çeken iibf mezunu neden hakkını en az savunuyor? Acilen ciddi şeyler yapmalıyız.

KPSS B içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI

Sonuç beklemiyorum ama hem arkadaşlarımızın yerine kendimi koyarak düşündüğüm hem de sonuçların açıklanması hepimizin lehine olduğu için ben de gönderdim. Hayırlısı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

+1 gönderildi

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

Ailelerimizden alıp dershanelere, kitapçılara vermeye devam mı arkadaşlar? 1000 kişilik ilan gelse 4000 kişiye şans doğacak ama elini taşın altına koyan kişi sayısına bak. 2019'da girecek arkadaşların bile destek vermesi gerekiyor yoksa bu sene olduğu gibi kpss'den hemen önce ilan gelecek ve onlar da daha fazla bekleyecek. Hadi onlar daha farkında değil diyelim binlerce puan almış mezun arkadaşlar nerede?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2019 TEDAŞ Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı

Kuruma helal olsun 40 günde herşeyiyle bitirdi işi. Diğer kurumlara örnek olur umarım. Şeffaflık açısından yazılı sınavdaki doğru yanlışları da söyleseydi daha iyi olurdu ama buna da şükür. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

@foucault 92 doğru sıralama 18

KPSS B içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

İibf alım sürecinin iki temel sorunu var bana göre. İlki belirsizlik. Yılın başından itibaren bilsek nereye kaç kişi alınacak ve hangi tarihte alımlar tamamlanacak en azından herkes ona göre bir yol çizer. O vakit kimisi boşa umutlanmaz ve gelecek yıl için çalışır yada alternatiflere yönelir, kimisi her gelen ilana başvurmak zorunda kalmadan sadece kendine göre olanları dener nasılsa herşey belirli.Diğer sorun ise mülakatların bu kadar belirleyici olması. Mülakat aşamasına gelmiş birisi zaten belli bir seviyeyi aşmıştır. Bu kişinin ciddi bir ifade sorunu yoksa işe alınmalıdır.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

Ben de 92 puanla 18. olarak ve mülakatta 3'te 2 doğruyla elendim. Neye göre aldıklarını söyleseler bari insanlar ona göre para ve emek harcasa.

KPSS B içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları

Seçim avantajını iyi değerlendiremezsek yine uzaktan diğer mesleklerdeki arkadaşlarımızın atanmalarını izleyip bize niye yok diye dert yanarız. Belki uzun bir zaman için son fırsatımız. Hiç şakası yok bu işin ona göre herkesin elini taşın altına koyduğu etkinlikler yapmalıyız.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

deumaliyecisi tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Evde Ders Çalışma Taktikleri

Çalışma verimi kişiden kişiye değişir elbette ama 10 ay gibi bir süre evde çalışıp güzel sonuçlar elde etmiş biri olarak ben de birkaç şey söylemek isterim. Öncelikle erken kalkıp kahvaltıdan önce derse başlamayı alışkanlık haline getirmenizi öneririm. Vücudunuzu bir süre buna zorlarsınız alıştığını göreceksiniz. Yeterince çalışmadan kendinizi ödüllendirmeyin. Sizi sosyal yönden geliştirecek günlük rutinler edinin(örneğin ben düzenli olarak 32. Gün belgesellerini izleyip Türkiye tarihi hakkında fikir ediniyordum). Çalışma masanız sizi boğmasın, sadeleştirmeye çalışın. İnternette veya çevrenizde yapamayacağınızı söyleyenlere, torpilin yoksa boşuna uğraşma, alım olmuyor zaten gibi cümleler kuranlara aldırış etmeyin yeterince çalışınca er yada geç olacağına inanarak ilerleyin. Odaklanma sorunu yaşıyorsanız ve diksiyonunuzu geliştirmek istiyorsanız ders tekrarlarını yaparken ses kaydı alıp, dinlenirken yada yolculuk yaparken bunları dinleyebilirsiniz. Tekrar etmeniz gereken konuları çok biriktirmeyin çünkü biriktikçe yük olmaya başlar. Konuyu birine anlatıyormuş gibi tekrar ederseniz derse daha da yoğunlaşacağınızı görürsünüz. Tüm konularda mükemmel olmak zorunda değilsiniz ama yeterince çalışırsanız istediğiniz her konuda mükemmel olabilirsiniz. Kendi açımdan bakınca şimdilik bunları söyleyebilirim. Kolay gelsin herkese.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI

@cansuu Son evrak teslim tarihinden(28 şubattan) itibaren 6 ay.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Uzman Yardımcılığı 2020

Maliye veya işletme başvuramıyor anladığım kadarıyla değil mi?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

+1 gönderildi

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

@Melissam00 bilgim yok maalesef bilen arkadaşlar yazabilir

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

@İşzizgüçsüz 15 dk

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

@F-Hayek Watsap grubunda sorular paylaşılıyormuş sanırım o yüzden ben de yazmak istedim. Verginin yansıması nedir ve aşamaları nelerdir? Çifte vergileme nedir? Bütçe hakkı nedir ve kimdedir? Para politikası araçları nelerdir? Kobinin tanımı nedir?

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

@F-Hayek hocam forumu takip etmeyen arkadaşlara haksızlık olacağını düşündüğümden affınıza sığınarak paylaşmak istemiyorum çünkü aynı zarflar dönüp duracak muhtemelen.

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk ben girdim mülakata. Komisyon beş kişiden oluşuyor ve genel olarak rahatlatıcı davranan, gereksiz germeyen insanlardı. Girdikten sonra önce kendimi tanıtmaya yönelik sorular sordular, nasılsın, ailendeki kişiler ne iş yapıyor, başka iş başvurun var mı, şu anki işinden neden ayrılmak istiyorsun, seçtiğin ilde kalıcı olacak mısın gibi. Daha sonra oradaki görevli zarflar getirip bir tane seçmeni istiyor. Zarftaki sorular bölüme göre soruluyor yada bana öyle denk geldi. İki soru vardı. İçinden düşün hazır olunca cevap ver dediler. Daha sonra üstadlar tek tek soru soruyorlar. Konu içinde laf lafı açabiliyor. Genel olarak kaliteli bir mülakattı. Salona çıkmadan aşağıda yapılan tatlı ve çay ikramı da güzel bir jestti 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi
    • RE: 2019 KPSS Sonuçları

Dostlar 80-81 puana kaç sıralama geldi biriniz yazabilir mi

KPSS A içinde yayımlandı
      D
      deumaliyecisi